Валери Божинов прави бройки с подобрени лафове от „Балкантурист”! (Свали Елена Кучкова)

Валери Божинов прави бройки с подобрени лафове от „Балкантурист”! (Свали Елена Кучкова)
5 (100%) 1 vote

Валери Божинов се радва на „богат урожай” в подновеното си ергенуване, на прицел са му пак плеймейтки и певици

Валери Божинов не се ляга „непогален”. Успехите му се дължи на вехта, но изпитана тактика!

Ритнитопковецът се радва на истински ренесанс в кариерата, откакто влезе в редицата на „Партизан” – Белград. Не само горещото посрещане на фенове и съотборници обаче го прави толкова щастлив, научи kliuki.bg. Палавникът е като разпасан след като се измъкна изпод чехъла на Николета и сваля мадами като невидял.

Разбира се, интересът му пак бил насочен към познатия контингент от плеймейтки и певици. Валери Божинов ползвал „брадясали”, но изпитани тактики – често със спорен ефект.

Няма как да сте забравили героят на Стефан Данаилов в „Дами канят”, който минаваше както башибозук из креватите на заети дами. Коронният му номер беше: „Душа, ти знаеш ли, че имаш страшни очи?!”valeri bojinov

Е, наш Валери Божинов пробутвал лафове като: „Патенце, много як хит си направила!“. Обектът на футболиста бил не кой и да е друг, а актуалната напоследък милионерска щерка Гери – Никол.

Непълнолетната баровка обаче излязла доста хитра за възрастта си. Деликатно отклонила офертата му за „близка среща от третия вид”.

На камък ударил футболистът и при Анн-Джи. Фитнес-гуруто още се черви заради аферата си с Фики Стораро и рязко прерязала щенията на плейбоя с коментар, че женени с деца не я интересуват.

Подобни скрупули обаче нямала Елена Кучкова, твърдят от HotArena.net. Плеймейтката, макар и обвързана, забравила за времето, когато Николета Лозанова я короняса с титла. Блондинката изглежда се засегнала от нелицеприятните разкрития за личния й живот в „Папараци”. Затова и приела Валери Божинов на няколко „мачлета” в леглото й.

За жалост на палавницата от Черногорци, някогашният й идол не се оказал така кадърен. Въпреки завидната колекция от моделки и певачки, мъжлето на Николета не проявил достатъчно издръжливост и въображение в постелята. Плеймейтката се оплакала, където свари от фиаското, но това не разтревожило Валери Божинов, който се радва на подновената си свободия…

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Валери Божинов прави бройки с подобрени лафове от „Балкантурист”! (Свали Елена Кучкова)”

  1. MAIA RYSEWA

    юли 23. 2015

    swirkoleta otswirkowa se 4ydi kak da opliye waleri….ne stawaaaa….gotin e…i te razkara…kakto wsi4ki drygi….sega walerkata se radwa na krasiwi geni……ne na trawestit…kato nikoleta….dawai waleri….samo taka…..4e dostata4no se izlogi s taz prostakesa…..

Добавете коментар