Страшен скандал с жената на Иво Прокопиев взриви държавата! (И Плевнелиева в любовната афера?)

Страшен скандал с жената на Иво Прокопиев взриви държавата! (И Плевнелиева в любовната афера?)
3 (60%) 2 votes

Съпругата на олигарха Иво Прокопиев – Галя Прокопиева, го напуска, а причината е повече от скандална!

Чутовен скандал разтърси държавата, а медиите гръмнаха, когато стана ясно, че съпругата на олигарха Иво Прокопиев – Галя Прокопиева го напуска. Бракът на маститите богаташи бил пълен провал от дълго време, но реалната причина шефката на „Капитал“ да си грабне „бохчите“ и да се изнесе сега, било увлечението й по… друга жена.

Това шокиращо разкритие направиха пред агенция ПИК, близки до двамата олигарси, като заявиха категорично, че Галя Прокопиева е луднала по жената на твърде виден наш политик. Шефката на „Капитал“ буквално откачила по нея, като напоследък видът й започнал да става все по-мъжествен.

Иво Прокопиев

Иво Прокопиев не вярва на ушите и очите си, съпругата му го съсипа

Няма как да не забележим, че съпругата на Иво Прокопиев подстрига късо косата си, което още повече изостри и иначе острите й черти. Тя забрави напълно какво е това рокля и може да бъде засечена единствено в строги костюми и панталони.

Най-скандалното и просто чудовищно предположение обаче, оставихме за накрая. А то е, че източници из политическия елит на столицата, спрягат името на не някоя друга, а на самата Юлияна Плевнелиева като обекта на въжделенията на Галя Прокопиева.

Ако това не се окаже поредният слух, а истина, то ужасът за президента Росен Плевнелиев се очертава наистина огромен. Със сигурност това ще е първият президент в историята на Европа, а и не само, чиято жена го напуска заради друга жена.

Припомняме, че преди седмица медиите гръмнаха с новината, че Росен Плевнелиев и Юлияна Плевнелиева се развеждат. Двамата не се разбираха от години, към което сочеше фактът, че първата дама нито веднъж не се появи на официално събитие заедно с държавния глава, както изисква етикетът по цял свят.

Дали обаче историята ще спре дотук, или изненадите тепърва предстоят, не се знае. Към момента е ясно само, че Иво Прокопиев се прощава с любимата си половинка, заради друга жена и то на политик, както съобщи ПИК. Коя е тя, може би ще научим не след дълго.


Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар