Мария Илиева срина Маги Халваджиян: Вече е ясно що за стока е арменецът

Мария Илиева срина Маги Халваджиян: Вече е ясно що за стока е арменецът
5 (100%) 1 vote

Мария Илиева е бясна и не си поплюва. Тя обвинява Маги Халваджиян за своето уволнение!

Мария Илиева скочи на Маги Халваджиян заради уволнението си от X Factor

Мария Илиева скочи на Маги Халваджиян заради уволнението си от X Factor

Парите за Мария Илиева тази година намаляват драстично, тъй като огромният й хонорар от X Factor изчезна. Това не само е вбесило бившия вече член на журито, но и е накарало певицата да потърси обяснение лично от продуцента Магърдич Халваджиян. Той й е обяснил, че иска разнообразие, но Мария изобщо не възприела това обяснение. Напротив, хубавицата прозряла друга истина, научи Kliuki.bg.

„Уволни ме, понеже започнах да работя за друга продуцентска компания, която има отношения с Би Ти Ви. А както знаем, Нова ТВ наказва строго подобни постъпки. Как да му обясня, че парите ми трябваха и това са различни ангажименти?!“ – вайкала се Мария Илиева пред близките си.

Певицата има предвид ролята си в „Столичани в повече“, който е продукт на фирмата на Любо Нейков и Евтим Милошев. Сериалът се излъчва по БТВ, докато X Factor е по Нова ТВ. В телевизионната сфера има известно неофициално правило, че лицата на една от тези телевизии не бива да се появяват по другата. Очевидно решението на Мария Илиева да стане и актриса й е изиграло много неприятен номер.

В защита на Маги Халваджиян обаче може да се каже, че той освободи и другите трима от миналогодишното жури. Говори се обаче, че всичко е тръгнало заради Мария Илиева и тя е повлякла колегите си към уволнението. За да прикрие истинската причина за освобождаването на певицата, Магърдич решил да се измъкне с „освежаването“ на шоуто. Интересното е обаче, че той не уволни водещите, а само журито.

Самият Маги Халваджиян ще седне на масата, решаваща съдбата на участниците. Арменецът опроверга всеобщото мнение, че не разбира от музика, с признанието, че 4 години е бил част от група. До него ще застане рапърът Криско. Другите двама са все още неизвестни.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар