24-годишна се предложи на Слави… Дългия онемя

24-годишна се предложи на Слави… Дългия онемя
5 (100%) 2 votes

Слави Трифонов е новата мишена на младата Габриела Попова

Габриела Попова е само на 24 г., но желае Слави Трифонов, който през октомври става на 49 г.

Габриела Попова е само на 24 г., но желае Слави Трифонов, който през октомври става на 49 г.

Все още младите момичета си мечтаят за Слави Трифонов. Въпреки приближаването на 50-те, Дългия си остава цел за доста дами, които искат да се докоснат до парите му. Дали такъв е случаят с Габриела Попова, не се знае, но Мис Силикон 2015 се самопредложи на шоумена, и то в неговото шоу, видя Kliuki.bg.

Габи, която учи „Финанси“ в НБУ, попита съвсем открито Слави дали е обвързан, на което получи нееднозначен отговор. Самата тя призна, че няма приятел от известно време. Последният й такъв е бил с 4 години по-малък и затова не се е получило. Сега пернишката чаровница вече искала зрял мъж, което отново беше намек към Слави Трифонов.

Въпреки че всичко изглеждаше като на шега, за всички е ясно, че Габриела Попова, която е само на 24 години, би се радвала да стане новата изгора на Дългия. Тя сподели, че от малка следи шоуто му и много харесва както него, така и целия екип.

Младата студентка разкри в „Шоуто на Слави“ и други подробности около конкурса „Мис Силикон“. Оказва се, че победителката получава немалка парична награда. Габи е решила да направи жест към жени, които имат нужда от пластични операции, дарявайки си хонорара на тях.

Слави Трифонов, който неведнъж е участвал в благотворителни инициативи, приветства сериозно постъпката на Габриела Попова. Това е знак, че между тях може и да се получи нещо повече, въпреки 25-годишната им възрастова разлика.

Жестът на Габи, да дари парите на по-нуждаещи се жени, е доста голям, тъй като в момента тя е без постоянен доход и се занимава предимно с образованието си. Все пак обаче явно семейството й е заможно, понеже учи в НБУ, където семестриалните такси са огромни.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар