Наталия Кобилкина скоро ще прегърне първа рожба! (Палавницата крие стара болка)

Наталия Кобилкина скоро ще прегърне първа рожба! (Палавницата крие стара болка)
5 (100%) 2 votes

Наталия Кобилкина се е амбицирала да премине през тежката процедура по осиновяването, за да има пълноценно семейство

Наталия Кобилкина най-после ще сбъдне мечтата си да стане майка,….ако не я препънат бюрократите.

Най-популярната рускиня у нас ще осиновява дете, научи kliuki.bg. Сексоложката – телевизионна звезда признала пред най-близките си хора у нас, че се чувства готова на голямата стъпка. Зад усмивката на винаги доволна и задоволени жена крие раната на всяка с проблеми със зачеването. Вместо да потъне в депресия и да се изолира от приятели и роднини, тя си казала, че най-добре е дари любовта си на изоставено дете.

31-годишната Наталия Кобилкина се радва на 12-годишен брак Делчо Добрев. Двамата отдавна искали потомство, не спирали с опитите, но дълго време се оказвали безуспешни.

Едва преди четири години щастието им се усмихнало – сладураната все пак заченала, но радостта й била кратка, твърдят от „Всеки ден“. Изгубила плода още първите седмици и от тогава двамата решили да спрат с опитите и да проучат процедурата по осиновяването у нас.kobilkina

Социални експерти консултирали Наталия Кобилкина и съпруг. Двамата стартирали процедурата. Първата стъпка е да поемат функциите на приемни родители. Двамата обиколили домове за изоставени деца в София, Монтана и Велико Търново. Влюбили се в 2-годишно момиченце, което ще настанят в дома си до края на годината.

Единственото притеснение сега на Наталия Кобилкина е публичният й образ на леконравница да не обърка нещата. В стремежа си да направи добра кариера, рускинята си позволи доста пиперливи истории и реплики като „Моралът е за нещастни хора”. Социалните пък от край време не направиха нищо, че да улеснят процедурата по осиновяване и при „стандартни двойки”. Тези два препъни камъка по пътя на Наталия Кобилкина към майчинството й пречели да бъде напълно спокойна. Близките на двойката обаче ги успокоявали. Медийният образ и истинската й личност били много различни. Щели да убедят държавните служители в надеждността си като родители. Нямало да чакат дълго и Наталия Кобилкина щяла да стане майка и то не веднъж.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар