Взрив! Мария на Графа: Не ревнувам от отрепки! (срина Жана Бергендорф – още подробности)

Взрив! Мария на Графа: Не ревнувам от отрепки! (срина Жана Бергендорф – още подробности)
4.5 (90%) 2 votes

Съпругата на Графа – Мария отговори достойно на опитите на Жана Бергендорф да се напъха в леглото на мъжа й!

Поредният скандал около Жана Бергендорф вече е факт. След като бе привикана в полицията и се превърна в сензация с побоя над любовника си Лео, съчетан с употреба на забранени вещества, червенокосата изпълнителка се опита да разбие семейството на Графа.

Само преди броени дни, Жана Бергендорф накара Графа да си тръгне от заведение на Черноморието, където празнуваше с колегите си. След като обърнала няколко чашки, веселата Жана втрещила всички с директните си свалки с Графа, последвани от абсолютно натурално неприлично предложение.

Жана Бергендорф

Съпругата на Графа достойно отвърна на наглостта на Бергендорф

Поведението на Жана Бергендорф обаче не се понрави на музиканта, който си грабнал телефона и демонстративно напуснал заведението, за да избяга от наглата певица. Историята обаче не спира дотук, защото съпругата на Графа – Мария отвърна по най-достойния за случая начин. Тя срина Жана Бергендорф с пренебрежителните си думи, за което обаче получи овации от близките си.

„Не ревнувам от отрепки. Не се бъркам в живота на хората и не съм аз тази, която да съди кой как живее, с кого го прави и дали взима, или не забранени вещества. За мен обаче всяка жена, домогваща се до женен мъж, е отрепка и мнението ми е категорично. Жалко е, че стават все повече такива жени, които са готови да се унижат в очите на другите, но да постигнат това, което смятат, че ще им донесе облаги. Е, ще им кажа само, че жестоко грешат в мисленето си“, така отговорила Мария на всички въпроси на колеги и приятели, които я засипали след като скандалното предложение на Жана към Графа излезе на показ.

Това е поредният черен пиар за Жана Бергендорф, която очевидно сама инициира този вид реклама за себе си, вярвайки, че се вмъква в обувките на истинска звезда. Криворазбраните звЕзди у нас обаче са в повечко и този скандал с Жана не й донесе друго, освен възмутените коментари и погледи на колегите на доказалия се много преди нея Влади Ампов – Графа, твърдят източниците.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Взрив! Мария на Графа: Не ревнувам от отрепки! (срина Жана Бергендорф – още подробности)”

  1. Aneliya Ivanova Zielke

    авг. 18. 2015

    Zalko za detenzeto I. Uzasno e da imash takava maika

Добавете коментар