Цялата истина за раздялата на Гришо и Маша е разкрита! (причината шокира милиони – подробности)

Цялата истина за раздялата на Гришо и Маша е разкрита! (причината шокира милиони – подробности)
4.8 (95%) 4 votes

Григор Димитров – Гришо и Мария Шарапова – Маша обявиха раздялата си, но причините, които българинът изтъкна, се оказаха партенка!

Пълна партенка и опит да се скрие истинската причина, се оказаха думите на Григор Димитров – Гришо, относно неочакваната му раздяла с Мария Шарапова. Двамата признаха за края на любовта си още снощи, но до момента единствено Гришо е коментирал публично въпроса.

Родната тенис звезда се изказа уклончиво, но друго и не се очакваше. Той призна, че с Мария Шарапова са имали много приказни моменти, че продължава да я уважава и да държи на нея и й пожелава всички най-прекрасни неща в живота. А самият той щял да се съсредоточи в кариерата и да гледа напред. Защото това лято било едно ново начало.

Григор Димитров

Мария Шарапова още обича Григор Димитров, но като братче, а не като мъж

Добре казано и разбира се, подходящо за публично изказване от звезда. Истината обаче бързо излезе наяве, още повече, че при известни личности от световен ранг, няма скрито-покрито. Милиони фенове останаха шокирани от реалната причина за раздялата на любимците си и тя е у рускинята Мария Шарапова.

Маша, която е с няколко години по-голяма от Гришо, претърпяла коренна промяна у себе си и след дълъг размисъл взела решението да се разделят. Защото, по думите й, Григор Димитров е още младо момче, което тепърва има да гради кариера. А тя самата вече е настроена в друга посока – за семейство и деца.

През последните месеци от връзката им, в които повечето време били разделени, Шарапова осъзнала, че обича Гришо повече като брат, отколкото като мъж. Превзела сума ти световни титли, Мария Шарапова гледала леко с майчинска усмивка на тепърва развиващият се и борбен Григор Димитров.

„За нея тези неща са вече отдавна преживяни и Гришо не може да й даде нищо ново, та в много случаи тя му е била като майка, като по-голяма сестра и наставник, а това изморява всяка жена. Разликата в годините си каза думата и Мария осъзна, че се нуждае от истински мъж, с когото може да създаде нещо наистина стойностно и голямо, каквото е семейството“, разкриват близки до рускинята.

Разговорът между Гришо и Маша бил съвсем откровен и за щастие, приключил с разбиране и от двете страни. А колкото до въпросната афера на Григор Димитров с Николета Лозанова, която си изфантазираха родните таблоиди – такова нещо не само не е имало, но е пълна смешка, категорични са и близките до Гришо.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Цялата истина за раздялата на Гришо и Маша е разкрита! (причината шокира милиони – подробности)”

  1. MAIA RYSEWA

    юли 24. 2015

    towa si go e izmislila sama nikoleta …smiax w zalata….galkata…kak i mina prez yma….

  2. anonimen

    юли 24. 2015

    Тази пачавра не спря да си прави ПР върху гърба на известните личности. Коя е тя? Един парцал забърсващ всеки по пътя си за пари, слава и известност. Недоумявам, как сериозни журналисти, та било то и в жълтата преса, могат да съчиняват и да пуска в нета такива измислици уронващи името и авторитета на това младо, борбено, красиво и успешно момче! Кой луд ще се хване с тази мУтреса,ч е камо ли Гришо, който може да има всяка успяла , млада и красива ДАМА по света. Спрете се, жълтурковци, защото може и да ви станат солени глупавите съчиненията. Който се вълнува, интересува от въпросната пачавра Николета Лозанова, да си е вземе в къщи. Като гледам никой не се е засилил за нея, а тези непълнолетни и недорасли умствено мъже, които бълнуват за нея, те не знаят на кой свят са и какво искат. Искат секс и си мислят, че без да имат пари ще ги огрее. Нееее, тази мърша без пари или сбъдване на нейна химера не си ляга… Тя е просто родена – проститутка!

Добавете коментар