Новият Пол Уокър през сълзи: За теб го правя, братко!

Новият Пол Уокър през сълзи: За теб го правя, братко!
5 (100%) 2 votes

Пол Уокър сякаш оживя чрез своя по-малък брат Коуди

Пол Уокър предаде на брат си не само физическа прилика, но и своя актьорски талант

Пол Уокър предаде на брат си не само физическа прилика, но и своя актьорски талант

Драмата около Пол Уокър, който си отиде нелепо преди година и половина, преобърна ицяло живота на брат му Коуди. Младежът бе принуден да се насочи от медицината към киното. Дебютът му в „Бързи и яростни 7“ се оказа повече от сполучлив, тъй като в момента Коуди Уокър е търсен актьор. Дори бе обявено, че той ще бъде в главната роля на новия проект на Никълъс Кейдж.

Самият по-малък Уокър никога е нямал амбициите на брат си и даже не му е минавало през ум да стане актьор, научи Kliuki.bg. Трагедията с Пол обаче прави рязък обрат в живота му. Не само защото губи обичания си батко, а и защото стартира своя нова кариера.

Говори се, че голямата страст на Коуди си остава медицината, но той е пожертвал мечтата си в името на това да възкреси образа на покойния си брат. Засега се справя повече от чудесно, тъй като покрай него никой не забравя за Пол Уокър.

„Харесва ми да бъда актьор, но не ми се искаше кариерата ми да стартира по този повод. Съзнавам, че смъртта на брат ми ме тласна към киното. То не беше моята страст, но се чувствам длъжен да запазя спомена за Пол жив. За него правя всичко.“ – споделя със сълзи на очи Коуди.

Визуалната прилика между двамата братя е очебийна. Затова изобщо не е случайна появата на малкия Уокър в „Бързи и яростни“. Със сигурност той ще участва и в следващата част. Феновете на Пол Уокър са много доволни, че големият актьор има достоен заместник.

Коуди беше студент, когато се случи това с брат му. Според слуховете, той го е понесъл по много мъчителен начин, защото с Пол са били близки, въпреки голямата разлика в годините.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар