Мис Силикон трогна България по невероятен начин

Мис Силикон трогна България по невероятен начин
5 (100%) 1 vote

Мис Силикон – 2015 година изненада с хубав жест обществеността и своите фенове. Красивата Габриела Попова, която спецели последна короната на състезанието „Мис Силикон“ от 2015 година, участва в благородна инициатива за жените, които са жертви в своя живот.

Мис Силикон 2015 година дари 6000 лева за добра кауза

Мис Силикон 2015 – та година дари 6000 лева за добра кауза в подкрепа на множество пострадали жени

Основател на тази добра кауза е друга победителка Ясения Яваро, спечелила титлата „Мисис Мексико“. Русокосата Габриела, която е родом от град Перник, искала да дари хонорара си от 6000 лева за жените, които са преживели насилие и са премълвали. Популяризирането на каузата е основна задача и за Габриела Попова, защото тя вярва, че жените не бива да бъдат насилвани.

Последната победителка от конкурса за красота Мис Силикон Габриела спасява жените - жертви на насилие

Последната победителка от конкурса за красота „Мис Силикон“ Габриела спасява жените – жертви на насилие

Както писа ПИК, Габриела Попова дарила изцяло наградата си от надпреварата на международната инициатива с името – Queens without Scars. Сумата, дарена от Габриела, ще бъде използвана за да се подпомогнат жени, станали жертва на насилие, които имат нужда от естетични корекции, но нямат възможността да си го позволят. Разбира се, не става дума за просто обикновени разкрасителни процедури, а за коригиране на белези и други неща, които ще позволят на дамите да живеят по-спокойно.

Нашето издание за светски събития Клюки.БГ също споделя и подкрепя тази инициатива, защото вижда в нея смисъл и развитие. Освен това аплодираме Мис Силикон за избора й на кауза. Габриела Попова от Перник се занимава с учене и спортува много активно. Освен това спечелената титла я радва, но за нея това не е цел номер едно.

Желаем успех на Габриела Попова – красивата и обаятелна Мис Силикон 2015, в нейните начинания и се надяваме още други известни лица да се включват в подобни добри инициативи, с което да изразим подкрепа и участие в проблемите на пострадалите хора у нас.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар