Истината: Люси Дяковска се върна в България поради тежка драма в живота си

Истината: Люси Дяковска се върна в България поради тежка драма в живота си
5 (100%) 1 vote

Люси Дяковска продължава да понася удар след удар в любовта

Люси Дяковска отново бе предадена, но продължава напред

Люси Дяковска отново бе предадена, но продължава напред

Певицата Люси Дяковска се завърна на родна земя не заради участието си в X Factor, където ще бъде член на журито, а поради края на връзката си с германката, в която беше лудо влюбена. Оказва се, че Люси за пореден път е била предадена в любовта. От над година тя беше влюбена в красива разведена германка, но преди седмици е узнала, че й изневеряват. Затова певицата моментално си събрала багажа и отпрашила за България, научи Kliuki.bg.

Понеже нямала какво да работи у нас, Люси Дяковска задвижила всичките си познанства. За нейно щастие, Магърдич Халваджиян по това време търсел членове на своето жури и откликнал на молбата на Люси за работа. Русокосата певица има опит в подобни музикални формати, поради което арменецът счел, че може да й се довери.

Сърцето на Люси Дяковска обаче отново било разбито на парчета. Тя не можела да повярва, че историята с Камелия Веселинова се повтаря. Предадена от всички, певицата решила да се откаже от любовта за известно време и да се отдаде с пълни сили само на работата.

„Не се научи да не се доверява сляпо на хората. Люси е толкова добър човек, че всички я тъпчат и тъпчат, но тя не се предава, защото вярва в доброто в този свят.“ – казват за нея приятелите й.

Според повечето зрители на X Factor, Люси Дяковска засега е единственият член на журито, който разбира от музика. Силата на Маги Халваджиян е другаде, както знаем, докато музикалната култура на Криско може да бъде подложена на съмнения, тъй като той е рапър.

Очаква се шоуто да успее да заличи донякъде болката в сърцето на Люси. Тя ще бъде ангажирана с него поне до края на календарната година, което е доста време.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар