Невероятна изненада на SPIRIT of Burgas

Невероятна изненада на SPIRIT of Burgas
5 (100%) 1 vote

Невероятна изненада за желаещите да пътуват за спектакъла на SPIRIT of Burgas. Специална изненада са подготвили за тази година БДЖ и организаторите на фестивакла SPIRIT of Burgas. Освен невероятния Робин Уилямс, който ще радва феновете  с вечните си и неповторими песни, подготвена е и специална жп линия, която ще свързва градове Бургас и София.

Вагоните ще бъдат с бар и специално озвучаване с музикалните творби на Уилямс. Освен споменатите градове от придобивката, ще могат да се възползват и жителите на селищата Карлово, Казанлък, Сливен, споделят информация и от изданието за новини „iNEWS“.

Роби Уилямс идва на живо в Бургас за своите български фенове

Робин Уилямс идва на живо в Бургас за своите български фенове

На 7 август Robbie Williams Enter TRAIN ще замине сутринта от столицата ни – София, и ще пристигне до морския град, а от гара Бургас влаковата компоцизия потегля на 9-ти август. Цената на билетите е от 31 лв, но има и специални намаления от 20 процента за предварителна покупка. От по-малките гари цената за музикалния влак на Роби Уилямс за празника SPIRIT of Burgas е около 12 лв. Композицията със специалния влак ще започне да се движи до седмица преди, по време и след концертите на великия Роби Уилямс на сцената на SPIRIT of Burgas, през месец август това лято.

Изненада за почитателите на Роби Уилямс и подарък от БДЖ и организаторите на Спирит оф Бургас

Изненада за почитателите на Роби Уилямс и подарък от БДЖ и организаторите на концертите на SPIRIT of Burgas

Не можем и ние от изданието за новини и лайфстайл – Клюки.БГ, да не споделим интереса към неповторимия Роби и неговите творби, завладели милиони. Желаем на всички онези, които се подготвят за концерта му у нас, много прекрасни музикални моменти и незабравим празник на сетивата. А за нас в България си пожелаваме още знаменитости от неговия ранг. Дано такива като Роби Уилямс по-често да посещават нашата страна и да радват феновете, както и да популяризират родината ни.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар