Бомба: Юлиан Вучков разкри шокираща истина за Мермерски (народът полудя)

Бомба: Юлиан Вучков разкри шокираща истина за Мермерски (народът полудя)
5 (100%) 1 vote

Професор Мермерски не бил истински лекар и нямал право да дава здравни съвети на хората, твърди професор Вучков!

Юлиан Вучков с шокиращо признание за Христо Мермерски

Юлиан Вучков с шокиращо признание за Христо Мермерски

Истинска война се разрази между двама от най-уважаваните и известни професори на България. Юлиан Вучков и Христо Мермерски бяха дълго време близки приятели, но изведнъж всичко между тях рухна.

Според различни източници, проф. Мермерски е главният виновник за края на приятелството им, тъй като завидял на проф. Вучков за по-големия му рейтинг в телевизия „Евроком“. Твърди се, че от завист народният лечител написал статията, в която се разкриват десетки унизителни случки от миналото на Юлиан Вучков. Вторият обаче не му остана длъжен и разкри пред „Уикенд“ истини за бившия си приятел.

„Няма да го наричам професор, защото не съм сигурен в истинността на званието му. Това е един мошеник, които си позволява да лъже хората, че лекува рак и други болести. Той няма дори медицинско образование, обикновен агроном е. Колко хора подведе с измислените си рецепти… По нищо не се различава от врачките, освен по това, че застрашава живота на хората. Това е криминално проявление и в една нормална страна биха го осъдили, но тук е на почит.“ – казва проф. Вучков.

Kliuki.bg научи, че изявлението на Юлиан е дошло като шок за милиони българи, които се доверяват на проф. Мермерски. Те не можели да повярват, че лечителят се оказва мошеник, но за тяхна зла участ – аргументите на Вучков изглеждат стойностни. Друг е въпросът, че ако наистина Мермерски е мошеник, Юлиан е трябвало да сигнализира доста по-рано, за доброто на хората, вместо да чака да свърши приятелството им.

В статията си Христо Мермерски разказва доста унизителни за Вучков неща. Сред тях са как вторият го е молел да го запознае с жени, както и колко много храна изял на вилата му веднъж.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Бомба: Юлиан Вучков разкри шокираща истина за Мермерски (народът полудя)”

  1. Kris

    юли 27. 2015

    Ne e krasivo tozi profesor Vuchkov da ima tazi niska rechova kultura.Goliamata istina e,che bilkite lekuvat i podmladiavat chovek.Iz imah seriozno zaboliavane i totolno se izlekuvah ot bilki.Narodnata meditsina datita ot hiliadi godini…Edno e da pishesh knigi,savsem drugo i po-tsenno da lekuvash ,i podariavash na chovechestvoto nov jivot….

Добавете коментар