Андреа и плеймейтки разкъсаха Моника Валериева с компромат! (Познай коя се смя последна?!)

Андреа и плеймейтки разкъсаха Моника Валериева с компромат! (Познай коя се смя последна?!)
Гласувайте за статията

Андреа и любимите й „зайчета” на простиха на Моника Валериева новата кариера

Андреа, която проби дори на международния пазар, с амбиция и въпреки пеенето си, изненада неприятно аудиторията. Провокативната блондинка ужким прави бебе и разпуска на яхти, но не пропусна и този сезон да се включи в жестока онлайн битка, видя kliuki.bg.monika valerieva

Бившата й най-добра приятелка опита силите си в нейния бранш – в дует с Джордан. Това се посрещна със спорен успех сред меломаните, но най-жестока беше реакцията на Андреа и ко. Под „компания” имайте предвид – Николета и Светлана Василева.

Трите горещи мадами се позабавляваха добре на неин гръб като намекнаха за миналото й в най-древната професия. Моника Валериева не подбирала набор и работила за доста нисък „хонорар” според силиконките.
moni

moni 2=jpg

moni 3

moni 4

moni 5

moni 6
Дупнишката прелест, която беше спрягана за любовница на Божинов и до ден-днешен не каза лоша дума за Андреа, взе отношение по казуса с коментар: „За съжаление злобата е по-силна от всичко друго. Само не мога дали обясня защо?Някой от тези дами ги разбирам..но другите 2 които претендират за класа и хубав стандарт на живот…а се интересуват само от моят!Жалко че едната жена е била в живота ми 9 години! Явно добре ми следите страниците…едно ще ви кажа наистина само здраве ви желая от сърце!”

Благородството й беше посрещнато с аплаузи, но и Моника Валериева се оказа с орда разгневени фенове. Тайфата настойчиво обърна внимание на качествата на Андреа като певица, позорния дует на Николета Лозанова, който спечели неформалния приз за Издънка на годината и…Всички наизвадиха мили ретро-спомени за визията на воюващите дами преди пластиките.

Андреа няма за какво да се черви, Николета отдавна преглътна факта, че архивите помнят, но Светлана Василева пощуря. Знойната мадама от Търговище се оказа истинско рекламно лице на пластичната хирургия:
svetlana-vasileva-4-300x171

svetlana-vasileva-3-300x170
svetleto
Бедната презадоволена плеймейтка! Първо упорито се говореше, че си прерязала вените преди дни, сега пък горещо се разкайва, че е влязла в безсмислена публична битка с ветеранки като Николета и Андреа!

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар