Бомбата избухна: Маша отвратена от лъжите на Гришо! (разкриха предателството му – подробности)

Бомбата избухна: Маша отвратена от лъжите на Гришо! (разкриха предателството му – подробности)
5 (100%) 3 votes

Мария Шарапова опита да запази добрия тон при раздялата с Григор Димитров, но истината бе разкрита!

Раздялата на Григор Димитров и Мария Шарапова се превърна в централно събитие за родните и световни таблоиди, които гръмнаха с новината в края на миналата седмица. Тогава като причина за края на връзката на тенисистите, се изтъкваше разликата в годините на двамата, липсата на достатъчно опит у Гришо и желанието на Маша за нещо далеч по-сериозно като семейство и деца.

Разкритието, което взриви всички преди часове обаче, обръща представите. Защото се оказва, че Мария Шарапова е опитала да запази добрия тон при раздялата с Григор Димитров единствено от възпитание. Рускинята обаче била отвратена от лъжите, които българинът й сервирал цели два месеца.

Григор Димитров

Как можа Григор Димитров да постъпи толкова малоумно, чудят се всички

Бомбата избухна с разказа на близки до Николета Лозанова източници, които втрещиха с новината, че през въпросните два месеца, в които Гришо най-нагло е лъгал Мария Шарапова, той всъщност й слагал огромни рога с бившата на Валери Божинов.

Николета и Григор Димитров се запознават още през април, когато родната тенис звезда си дойде за малко в България. Идеята за срещата, разбира се, била на Николета Лозанова, която дясната си ръка била готова да жертва, само и само да се запознае със спортиста. Оттам нататък вече всичко е ясно, като се има предвид начинът, по който НиЛо действа с мъжете.

На крехката си възраст от 24 години и липсата на тотален опит с родните бръмчалки и златотърсачки, Гришо паднал в капана на Божиновица, като цели два месеца те се срещали предимно зад граница, за да се отдадат на удоволствието.

„Не друго, а лъжите и предателството на Григор Димитров потресе Мария Шарапова. А тя беше тази, която му помагаше толкова много в кариерата със съвети и ценни напътствия. Защото, нека не забравяме, че накъдето се е запътил Гришката, Мария оттам се връща. Сега ще има да жали и да си блъска главата, че е изгубил дори уважението й, и то за някаква тъпа кифла, но уви… Сам си го направи“, коментират източниците.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар