Яна Димитрова с неочаквано разкритие, близките й ужасени! (подробности + реакцията на Петко)

Яна Димитрова с неочаквано разкритие, близките й ужасени! (подробности + реакцията на Петко)
4 (80%) 3 votes

Жегите навън не са нищо пред пожара, разгорял се в дома на Петко Димитров и Яна Димитрова!

Истински пожар гори в дома на Петко Димитров и Яна Димитрова (по старому Яна Акимова). Пожар, пред който непосилните жеги навън приличат на свеж морски бриз. Това разкриха близки до семейството, притеснени за бъдещето на звездната двойка.

Отдавна стана ясно, че Яна и Петко не живеят в такава идилия, в каквато се опитват да представят нещата. Причината за това е същата, която е тормозила жените от векове – а именно болезнената ревност. Припомняме, че танцьорката показа нокти още по време на участието на съпруга си в „И аз го мога“ като едва не извади очите на прелъстителката Елен Колева и на чаровната и даровита Яна Маринова.

Петко Димитров

Яна е на път да се „сбори“ с Петко Димитров, но шансовете й за победа в случая, са минимални

Преди седмици пък Яна завари Петко Димитров да си гука на уше в дискотеката отново със синеоката актриса Елен Колева, което разпали поредния скандал. Новото в случая е, че на бизнесмена, известен с мъжкарския си нрав, всичко това му писна. И постави категоричен ултиматум на любимата си.

„Петко обича Яна и то много. Грижи се за нея и Доменик, но ако не понася нещо, то това е жена да му мрънка и натяква от ревност. Затова й каза, че или се взима в ръце и спира да ревнува, или двамата няма да могат да продължат заедно. Той отлично знае, че на чувствата човек не може да заповядва, но държи Яна поне да не показва ревността си пред него“, разказват авери на желания от доста златотърсачки Петко Димитров.

Вместо да си налегне парцалите и да се кротне обаче, Яна Димитрова ужасила близките и приятелите си с твърдото си решение, че не тя ще се променя, а Петко трябва да се промени.

„Решила съм и няма да се дам. Щом сме семейство, крайно време е всеки да си седне на задните части и да се задържа повече при близките си вкъщи. На един мъж не му ли покажеш какво искаш още от началото, после иди го променяй. Да, имаме различия в момента, но дали ще бъдем заедно, зависи от това кой какво ще направи, за да ги преодолеем“, изстреляла Яна Димитрова пред близките си, които са в шок.

Защото по-вероятно е тя да се превърне в поредната бивша на Петко Димитров, отколкото да го прамени. Предстои да разберем каква ще е развръзката.


Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар