Бясна: Ето на кого скочи Лили Иванова! (Свидетели в шок от примата)

Бясна: Ето на кого скочи Лили Иванова! (Свидетели в шок от примата)
3.7 (73.33%) 3 votes

Лили Иванова пак показа рогата си

Примата на родната естрада Лили Иванова вдигна невероятен скандал. Топ поп певицата била на вечеря с приятели в елитен столичен ресторант. Но запалена цигара така взривила примата, че тя веднага реагирала много остро. Лили решила да търси обяснение от шефовете на заведението защо позволяват да се дими в затворено помещение, при положение че има забрана за тютюнев дим вътре. Тя веднага наредила да извикат салонния управител и го попитала остро защо позволява да се пуши в ресторанта.

Оказало се, че този, който нарушил забраната бил новобогаташ. Опиянен от финансовите си постижения, наглецът се самозабравил и решил да докаже нагледно, че е над правилата и забраните. Затова спокойно и необезпокоявано си димял с пурата, пише Слава.

Лили Иванова се оказа кошмар за управител на ресторант

Лили Иванова се оказа кошмар за управител на ресторант

Певицата обаче не спряла дотук. Лили Иванова е известна с нетърпимостта си към тютюневия дим и затова веднага се свързала с денонощната линия, на която подавали сигнал за нарушения на закона за тютюнопушене на обществени места. Операторът приел сигнала, но не изпратил служител, защото работното време вече било привършило. След 21 часа нямало кой да санкционира нарушителите и тези, които потъпкват забраните. Затова Лили решила да вземе нещата в свои ръце, научи и Kluiki.bg.

Тя лично поискала от самозабравилия се богаташ да изгаси цигарата си и да не дими повече в заведението. Бясна, изпълнителката на „Ветрове” заявила на управителя, че щом допуска тези своеволия, крака й повече няма да стъпи в техния ресторант.

Друга скорошна изцепка също шокира и най-преданите й фенове. Лили Иванова в интервю се изтъкна, че нейната работа е толкова тежка и трудна, както и тази на селяните, които копаят на полето под палещите лъчи на слънцето.

Певицата не пропусна да спомене и съвета, който й дала великата пророчица Ванга. Ясновидката й казала да не пее на малки места и пред малобройна публика и тя стриктно изпълнявала заръката й. След триумфа си в Лондон, Лили Иванова готви изненада и за българите в Канада. През октомври ще изнесе два концерта. Естрадната примадона подчерта, че не спира да се усъвършенства и не се осланя на постигнатото, славата, репертоара и почитателите си, а винаги да търси новото и различното.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Бясна: Ето на кого скочи Лили Иванова! (Свидетели в шок от примата)”

 1. а сега др

  юли 27. 2015

  Ама,чакайте, бе! Защо да си е показала рогата,ами МНОГО ПРАВИЛНО!
  ЩОМ НЕ СЕ ПУШИ,ТРЯБВА ДА НЕ СЕ ПУШИ!
  Абсолютно си е права!
  А новобогаташа да се помирише хубаво!
  Ох,боже,смрадливи новобогаташи?!
  До те,че. ..не си е извадил.
  Че лично ще и подам ножа на Лилето!!!

Добавете коментар