Жана Бергендорф: От всеки друг очаквах това, но не и от Маги! (решението на Халваджиян я срина)

Жана Бергендорф: От всеки друг очаквах това, но не и от Маги! (решението на Халваджиян я срина)
3 (60%) 5 votes

Жана Бергендорф се намира в един от най-тежките си периоди и се чувства предадена!

Скандалната Жана Бергендорф е на ръба на тежка нервна криза. След посещението й в полицията, когато тя и любовникът й Лео бяха задържани след битов скандал, побой и начилие на забранени вещества в апартамента им, тя е приемана малко или много за персона нон грата.

И макар че нейният кумир Маги Халваджиян я подкрепи с няколко благи думи след скандала, певицата се чувства наранена и предадена от него. Защото арменецът категорично отказал да й помогне да запази квартирата си в столицата.

Жана Бергендорф

Жана Бергендорф се надяваше, че Маги Халваджиян ще й помогне да запази дома си

Оказа се, че Жана Бергендорф до седмица рискува да се озове на улицата, тъй като хазяите й вече не издържат изцепките й, както и тези на любовника й Лео. Нещо повече – Жана Бергендорф не е плащала входни такси от няколко месеца, а състоянието на жилището било под всякаква критика.

„Потрошени врати, изпочупени съдове, мръсотия и разхвърляни дрехи навсякъде – в това превърнаха хубавия апартамент тази набедена звЕзда и нейничкият. Вече не ги издържаме. Не понасяме крясъците, обидите и ругатните, които се изливат над главите ни през вечер“, роптаят съседи на Жана Бергендорф.

Точно това било и причината певицата да потърси съдействие от уважавания Маги Халваджиян, който да й помогне да запази дома си. Той обаче категорично отказал да се впуска в махленски кавги и обяснил на Жана, че това са нейни лични проблеми, които трябва да решава сама.

„От всеки друг очаквах това, но не и от Маги. Какво да правя, ако решат да ме изхвърлят на улицата?! Хотелите са скъпи, а нова квартира в София трудно се намира. Имам чувството, че от известно време насам всичко е против мен“, ожалила се през сълзи Жана Бергендорф на свои приятели.

Решението на Маги Халваджиян обаче остава категорично, тъй като продуцентът отлично знае кога, къде и кого да подкрепя, както и доколко си струва това.


Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “Жана Бергендорф: От всеки друг очаквах това, но не и от Маги! (решението на Халваджиян я срина)”

  1. 2

    юли 28. 2015

    е, какво да направи Магиту?!.. да я вземе у тях да мародерства ли.. мн тъпо същество тази, ако си мисли, че някой (маги) трябва да й решава личните драми

Добавете коментар