Болезнена истина: Шарапова е лъгала Гришо от самото начало

Болезнена истина: Шарапова е лъгала Гришо от самото начало
3 (60%) 2 votes

Гришо и Маша вече не са официално заедно, но проблемите между тях започват далеч по-рано

Гришо и Маша бяха хубава двойка, но много неща ги разделиха

Гришо и Маша бяха хубава двойка, но много неща ги разделиха

Истината за раздялата на красивата Шарапова с родния ни тенисист Григор Димитров може би никога няма да излезе наяве на сто процента, но компонентите да се стигне дотук са много.

Източник на Kliuki.bg разкри, че още в началото на своята връзка с Гришо Маша е имала вземане-даване с по-възрастния от нея актьор Матю Пери. Двамата са били виждани няколко пъти в близки отношения, но това е било точно по времето, в което рускинята и българинът криеха връзката си. Затова авантюрата между нея и звездата от „Приятели“ не е придобила съществено медийно значение.

Слуховете за раздялата на една от най-харесваните двойки – Гришо и Маша, са много. В началото се считаше, че Григор е изоставил Мария заради увлечение по Николета Лозанова. Водещата на „Папараци“ обаче отрече тази информация. Затова има вероятност не Димитров да е изневерявал, а Шарапова.

Всъщност истината е, че руската хубавица не е приключила напълно взаимоотношенията си с Матю Пери. През тези 3 години двамата са се виждали от време на време, което подклажда съмнението, че Маша е имала връзка зад гърба на Гришо.

Кой от двамата – Григор или Мария, е бил по-влюбен в другия може би никога не ще узнаем. Според друг слух обаче тенисистката сама е отблъснала българския си колега, тъй като е искала да се оженят и да имат деца. Нещо, което на този етап Гришо не е можел да й даде.

През леглото на Шарапова са преминали доста мъже, но най-дългата й връзка е именно с Григор Димитров. Очевидно между тях имаше тръпка и страст, но за брак се изисква много повече. Все пак не бива да се пропуска и моментът с възрастта, понеже Маша е с 4 години над Гришо в това отношение.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар