Митко Андонов хвърли бомбата с грозна истина за Мария! (Гущерова бясна – още подробности)

Митко Андонов хвърли бомбата с грозна истина за Мария! (Гущерова бясна – още подробности)
5 (100%) 3 votes

Мария Гущерова отново ще търси подкрепа в своя Мечо, макар че бившият й с право вдигна гири!

Бившият на Мария – хотелиерът Димитър Андонов хвърли бомбата с грозна истина за певицата, която възмути дори доскорошни нейни симпатизанти. Госпожа Гущерова, разбира се, е бясна и ще търси опора в Християн Гущеров, макар гневът на бившия й да е напълно справедлив.

Митко Андонов избухна след като за поредна година Мария не счете за необходимо да го покани на рождения ден на малката им дъщеричка Марая, който е днес. Сладкото момиченце още от сутринта бе поздравено показно от своята майка, която изказа пожеланията си към нея от свое и от името на… Християн Гущеров. Когото всячески се опитва да пробута за истински татко на малката.

Мария

Мария отново не покани таткото на Марая на празника й

Фактът, че се мъчи да открадне дъщеря му под носа му и да внуши в малката й детска главичка, че видиш ли – тя е дете на богатия Християн Гущеров, накара хотелиерът да избухне в несдържан гняв.

„За каква се мисли тя?! Иска да ме отдели от детето ми и защо – за да ми натрие носа, че съм щастлив, какъвто с нея не съм бил или се мъчи да го играе на щастливо семейство с новия, защото не му ражда негово дете. Тая няма да я бъде. Отказал съм се от Мария, а не от дъщеря ми и ще й се наложи да го приеме“, побеснял Митко Андонов пред съпругата си Никол Андонова и близки приятели.

Мара честити на Марая от име свое и това на тате... Мечо

Мара честити на Марая от име свое и това на тате… Мечо

Напук на Мария, той се обадил на Марая и й обещал още този уикенд да я вземе при себе си и да й организира паметно тържество с много дечица и изненади за рождения ден. „Мария го прави за пореден път, което не само не е честно, но и не е човешко. Лепнала се е за този Гущеров като пиявица и не иска да осъзнае, че не вреди на Митко Андонов, а на детето си по този начин“, коментират източници, близки до семейството на хотелиера.

След разговора с баща си, малката Марая била така ентусиазирана за второто парти, че на Мара Отварачката не й останало друго, освен да се престори на очарована пред детето и разбира се, да му обещае, че ще отиде и ще си прекара страхотно.


Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар