Крах: Скандалното решение на Коко Динев съсипа Емилия! (тя дори не знаеше – още подробности)

Крах: Скандалното решение на Коко Динев съсипа Емилия! (тя дори не знаеше – още подробности)
4.3 (86.67%) 3 votes

След това, което Коко Динев направи, семейството му с Емилия се крепи на косъм!

Певицата Емилия изпадна в страшно обидна и неловка ситуация, след като последна научи за решението на собствения си съпруг Коко Динев. Блондинката е съсипана, а семейството й се крепи на косъм, тъй като вместо да се почувства гузен, Коко Динев й отвърнал, че сам е господар на живота си и ще прави, каквото иска.

Причината за неочаквания крах в семейството е чисто нов Мерцедес за 100 000 лева, който богаташът купи на… бившата си жена Нелина. Да, това е истината, която взриви гилдията на чалгаджийките и най-вече Емилия.

Емилия

Емилия дори нямала представа какво е решил Коко и защо подарява този автомобил на бившата си

Нелина вече бе засечена с подаръка от Коко Динев и ухилена до уши шофираше новото си возило из столичните булеварди. Въпреки че причината за тази необикновена щедрост от страна на Коко Динев още не е изяснена. Поне не напълно, защото из светските среди упорито се шушука, че маститият бизнесмен е подновил срещите и контактите си с бившата изгора Нелина.

Каквато и да се окаже истината обаче, едно е ясно и то е, че Емилия е в тотален шок от новината. „Тя не иска да говори, не иска и да я разпитват за това. По-разстроена не сме я виждали, но пък е права. Не може да бъде половинката на Коко и негова партньорка в живота, а последна да научава какви ултра скъпи подаръци е намислил да прави и то на бившата си. Нищо против Нелина, но не е редно“, коментират приятелки на русокосата фурия Емилия.

Всъщност самият Коко Динев е известен с грижите си към своите бивши половинки, но към момента Емилия се бе научила да приема единствено тези за Анелия и дъщеря им Ивон. Сега, когато се намеси и Нелина обаче, нещата са на път да излязат от контрол.

„Няколко дни Емилия и Коко са в непрестанни разправии и скандали. И ако трябва да сме честни, не знаем как ще сърши всичко това. Защото и двамата имат своята позиция, но и своето право в случая. Дано нещата не отидат твърде далеч“, надяват се близки до Емилия.


Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар