Гери-Никол – изгряваща звезда

Гери-Никол – изгряваща звезда
5 (100%) 2 votes

Гери-Никол – изгряваща звезда или дете-чудо, дано не обаче известна за едно лято. Девойката има талант и присъствие, дано съумее да ги използва максимално подходящо.

Гери-Никол избра визията за новия й клип да бъде в модерните ориенталски мотиви.

Гери-Никол избра визията за новия й клип да бъде в модерните ориенталски мотиви.

Певицата Гери-Никол с летящ старт, летен сингъл и актуална за сезона визия в стил ориент. Младото момиче е не само новата звезда, взета под крилото на рап изпълнителят Криско, но и истинска модна знаменитост. Тя се появи в модерния за това лято стил на ориенталски украшения, рисунки и лепенки по тялото. Тялото, обсипано в сребристо-златисти накити, е една от най-често срещаните модни тенденции на лято 2015 година.
Гери-Никол всъщност е съвсем невръстна гимназистка, но с нахакано поведение, гласови данни на истински талант и облекло, привличащо погледите успя да направи силно впячатление още по време на кастингите за изминалия сезон на музикалното предаване за таланти „Х-фактор“ в ефира на Нова ТВ.
Парчето на Гери-Никол и Криско – уникалната „Ела и си вземи“, набързо се изкачи по родните класации и се чува почти от всякъде – коли, заведения, песента се запомни лесно от феновете и набира скорост. 

Естествено все още Гери-Никол е твърде млада, за да знаем дали ще успее истински да се наложи на подния музикален пазар, но е явно, че има заложби.

Младата музикантка Гери-Никол все повече печели фенове и се изкачва нагое в класациите

Младата музикантка Гери-Никол все повече печели фенове и се изкачва нагое в класациите, заедно с дуетната си половинка Криско

Желаем на младата дама – чаровната Гери-Никол, вдъхновения, упорит труд и много музикални успехи – тук и исзън пределите на страната ни. Очакваме следващия хит съвсем скоро, коментира и изданието „Клюки.бг“.
А нейната дуетна половинка- рапърът  Криско, скоро ще можем да видим в нова светлина. Както е добре известно, той е сред новите попълнения на журито в следващия сезон на музикалното шоу „Х-фактор“, което открива музикални и много талантливи хора.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар