Близки разкриха страшна истина: Ани Цолова живее в ад! (битието й извън ефир е кошмар – подробности)

Близки разкриха страшна истина: Ани Цолова живее в ад! (битието й извън ефир е кошмар – подробности)
3.9 (77.14%) 7 votes

Близки на водещата Ани Цолова разкриха цялата истина за живота й, която далеч не е приятна!

Ани Цолова – това е може би едно от най-известните медийни лица, които посрещаме в дома си всеки делничен ден. Водещата доби огромна популярност още по време на работата си в Би Ти Ви, а към ден днешен е едно от основните лица на Нова телевизия. Много от зрителите си мечтаят да са на нейно място и цъкат с език – как ли си живее по царски…

Е, оказа се, че истината за живота на Ани Цолова е коренно различна и никак не лъскава. В мига, в който камерите угаснат и тя се превърне в обикновена жена, битието й става ад. Това разкриха близки до водещата, възмутени от непукизма и безотговорността на съпруга й Васил Мичев.

Ани Цолова

Ани Цолова опъва каиша, докато Васил се изтяга като бей

Въпросният оператор не се помръдвал за нищо – към момента дори не се знае за коя медия работи и работи ли изобщо. По цели дни седял на хладно в къщата им в Драгалевци, докато Ани Цолова се товарела като вол.

След като приключи работа около обед, Ани напускала телевизията и веднага се отправяла към фитнеса, където тренира около час-час и половина. На това се дължи и перфектната фигура, с каквато преди години изобщо не можеше да се похвали.

Глезотиите и удоволствията й обаче преключват дотук. След фитнеса, всеки ден, Ани Цолова се качва в малката си кола и хуква по магазините, за да пазари за вкъщи. Тя и само тя е натоварена със задачата да купува хранителните продукти като многократно е снимана да мъкне огромни и тежки торби с покупки, докато мъжа й си лежи вкъщи.

„Ани пазарува, Ани плаща сметките, Ани търчи до училището на детето и се среща с учители, Ани прави всичко. Ако някой си мисли, че живее в розово, дълбоко се лъже. Битието й е кошмар от ангажименти и никаква помощ. Сигурни сме, че много жени, които не са известни като нея, живеят повече като принцеси, отколкото тя. Докога ще издържи на това обаче, един Бог знае“, разкриха нейни приятели, видимо недоволни от мързела на съпруга й.

Тук вече няма как да не се запитаме доколко всичко в самия брак на Ани Цолова и Васил Мичев върви гладко, щом жена му е принудена да изпълнява ролята на слугиня и момиче за всичко?!


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

3 коментара по “Близки разкриха страшна истина: Ани Цолова живее в ад! (битието й извън ефир е кошмар – подробности)”

 1. така ли

  юли 29. 2015

  Милата колко и е тежко!
  Горкичката с огромната заплата.
  Ами то всички ние живеем така,че и по-слугински на мързеливите си мъже!

 2. пенка карибското тяло

  юли 29. 2015

  Разчувствах се…

 3. 1323

  юли 30. 2015

  За каква искате да ни я представите за жертва ли? Ами погледнете реално всяка жена е с такива задължения да си е мислела когато го развеждаше тя си мислеше че е принцеса а той принца но сметките се объркаха На такава разтурикъща това и се полага .А пък аз ако съм и мъж не бих я траел и ден тая латерна с тоя злобен поглед и с просташкото си поведение.

Добавете коментар