Шах и мат: Вихра шокира със сензационна новина! (Иван научи от интервюто й – още разкрития)

Шах и мат: Вихра шокира със сензационна новина! (Иван научи от интервюто й – още разкрития)
4 (80%) 3 votes

Вихра Петрова дори не си направи труда да уведоми бившия си съпруг Иван Христов, който я нарани жестоко преди години!

Рано или късно играта винаги се обръща. И ако досега ти си държал козовете, в един момент те отиват при друг. Това житейско правило се потвърди и за продуцента Иван Христов, който е поставен в позиция шах и мат от Вихра Петрова.

Жената, която му роди първородното дете и която опосумът нарани и унизи през цяла България, без окото му да мигне, в момента е в позиция нокаут. Защото Вихра Петрова съобщи наистина неочаквана новина, която бившият й научи от интервюто в медиите.

Вихра Петрова

Вихра Петрова престана да се съобразява с хората, които са я предали – и с пълно право

Или ако трябва да сме точни, новините са две. Първата и може би по-малко жестока за Иван Христов е решението на Вихра да напише книга за живота и най-вече за развода си, в която да разкаже пред целия свят какво точно е преживяла и на какво е била подложена от Иван Христов. Разказ, който заплашва окончателно да срине имиджа на опосума, раздаващ го доволен с новото си семейство с Ирина Тенчева.

По-важната новина обаче е желанието и сериозното намерение на Вихра Петрова да се премести да живее в чужбина и по-точно в Лондон, който е любимият й град. И, разбира се, ще се премести там с дъщеря си Ава.

Е, това вече е вест, която обръща целия живот на Иван Христов с краката нагоре. Към момента опосумът го играе цар – живее с новото си семейство, обгрижва любовницата си Ирина Тенчева като кралица, а щерка му Ава е на ръка разстояние и може да я вижда всеки път, когато си поиска.

В мига, в който Вихра Петрова се установи в Лондон обаче, това ще е прекалено трудно за татко Иван, който ще трябва да се разкъсва между България и Англия – факт, който не се знае как ще бъде приет от настоящата му благоверна.

„На Вихра обаче спря да й пука какво мислят хората, които са я предали и наранили. Както сама каза, вече живее за себе си и за детето си, а всичко останало е на заден план. Тя обожава Лондон и наистина мечтае да живее там. И щом това ще я направи щастлива – пожелаваме й го! Иван да му мисли!“, категорични са близките на Вихра Петрова.


Коментари чрез Facebook

коментара

3 коментара по “Шах и мат: Вихра шокира със сензационна новина! (Иван научи от интервюто й – още разкрития)”

 1. Яворка Нанчева

  юли 29. 2015

  Плаши Пеьо Гаргите,неможеш насила да задържиш човек който не се чуства щастлив със теб.И ако потози начин мислиш че печелиш като коза да държиш детето кос в ръце , губиш и наказваш детето си от собствения игоизъм.

 2. джала

  юли 30. 2015

  Детето не е само нейно ,а и на Иван ,така ,че едва ли ще лиши бащата от дъщеря си.
  а пък какво ще прави в „любимия си Лондон“не знам. Сигурно има там някой балък да я издържа .защото както се оказва Вихра от години не работи .

 3. борче

  юли 30. 2015

  Бедата на Вихра е че се мисли за широколистно дърво ,а всъщност е еднолистно. Лондон-хм …..!

Добавете коментар