Елена през плач: Всичко свърши, не мога повече! (виж къде и с кого завари Ивелин Попов – разкрития)

Елена през плач: Всичко свърши, не мога повече! (виж къде и с кого завари Ивелин Попов – разкрития)
5 (100%) 1 vote

Елена Паришева признава, че още обича Ивелин Попов и той е единственият мъж в живота й, но не може да прости!

Не и този път! Красивата и нежна Елена Паришева категорично приключи връзката си с бащата на детето й Ивелин Попов. Защото този път отказа да прости. Това признава през плач самата изпълнителка пред най-близките си хора, след като в името на любовта и семейството изостави дори кариерата си.

Причината за решението на Елена Паришева е типичното за повечето мъже в наши дни – а именно изневяра. Лошото обаче е, че за Ивелин Попов това е поредната изневяра и поредно предателство към жената, която му отдаде всичко от себе си.

Ивелин Попов

Ивелин Попов прекали, този път ще изгуби Елена Паришева

Скандалът избухнал само преди седмица, когато хубавата Елена заварила Попето да си гука любовно с новата си любовница – моделът Боряна Миткова. Футболистът упорито я свалял в социалната мрежа, ахкал и охкал под снимките й, докато накрая не я убедил да се срещнат.

За радост на Елена обаче, все още разчитала на общи приятели, достатъчно лоялни, за да не прикрият наглостта на Попето, а да й отворят очите. „Не мога повече така, всичко свърши. Обичам го и точно, защото го обичам, имам чувството, че умирам. Но няма да му позволя да си играе с мен, имам самоуважение. Страдам много, защото той отлично знае какво е за мен и, че друг не съм обичала в живота си“, през сълзи споделя Елена Паришева на свои близки познати.

Ето я изкусителката, по която лудна Попето

Ето я изкусителката, по която лудна Попето

Лошото в цялата сага е, че отново едно дете ще остане наранено, защото татко му не е помислил за семейството си, преди да си събуе панталоните. Но легендите за Ивелин Попов и многобройните му забежки са обществено достояние от няколко години насам, а досега добродушната Елена Паришева винаги е преглъщала всичко това в името на любовта.

„Е, стига толкова, нищо не е вечно. Да го видим сега Попето какво ще прави като се насити на новата и къде ще намери жена, която да му е отдадена изцяло и да го обича така, както Елена“, коментират източниците.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар