Юксел Кадриев отмъсти на Вики Петрова (заби двойно по-красива журналистка)

Юксел Кадриев отмъсти на Вики Петрова (заби двойно по-красива журналистка)
5 (100%) 3 votes

Юксел Кадриев най-после успя да си го върне на колежкта си Виктория Петрова

Юксел Кадриев си го върна на Виктория Петрова с по-красива от нея

Юксел Кадриев си го върна на Виктория Петрова с по-красива от нея

Новинарят може да забавя, но определено не забравя. Трябваше му над една година, но в крайна сметка успя да намери по-красива от Вики Петрова колежка, която да омае. Това е новоизлюпената новинарка на БТВ Лиляна Боянова, която премина в медията от друга телевизия – ТВ7.

Лиляна Боянова е номер 1 по визия в Би Ти Ви

Лиляна Боянова е номер 1 по визия в Би Ти Ви

Макар Лили да е сериозно обвързана, в обществените среди се говори, че напоследък е твърде близка с колегата си Юксел Кадриев. Двамата многократно са виждани да напускат Би Ти Ви заедно и да се отправят към автомобила на новинаря. Твърди се, че вечер разпускали по нощни заведения, където се наливали с много алкохол.

Проверка на Kliuki.bg установи, че Юксел Кадриев е имал любовни отношения с Вики Петрова до момента, в който тя се е обвързала с Красен Кралев. Журналистката на мига оставила колегата си, който се почувствал не просто наранен, но и обиден. Заради което новинарят се зарекъл, че един ден ще бъде с по-красива от Виктория и очевидно вече е.

Интересното е, че Лиляна Боянова работи в БТВ вече година, но едва сега Юксел Кадриев е успял да я плени. Говори се, че още в началото я забелязал, но поради семейния си статут Лили не му обръщала внимание. За всичко обаче идва време, са казали мъдрите хора.

„Няма съмнение, че Лиляна Боянова е най-красивата новинарка, и то не само на БТВ. Със сигурност ТВ7 изгуби много от напускането й, но по-голямата заплата нямаше как да бъде подмината.“ – споделя телевизионен зрител.

Припомняме, че Лили се появи в БТВ на мястото на Гена Трайкова, която получи повишение. Самата Гена избра Лиляна за своя наследница и до момента се справя отлично в тандем с бившия възлюбен на Гена – Иван Георгиев.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар