Слави Трифонов направи своя избор: Жената за него вече е ясна!

Слави Трифонов направи своя избор: Жената за него вече е ясна!
5 (100%) 2 votes

Слави Трифонов избра най-после тази, която ще бъде неговата изгора!

Слави Трифонов беше с всички тях, но избра Стиляна Георгиева (горе вдясно)

Слави Трифонов беше с всички тях, но избра Стиляна Георгиева (горе вдясно)

Месеци наред Слави Трифонов се забавляваше с различни жени в опити да забрави кошмара „Мартина Огнянова“, но изглежда, че най-после е избрал тази, с която иска да заформи сериозна връзка. Четири бяха хубавиците, около които се шумеше, че имат вземане-даване с Дългия, но печелившият билет бе изтеглен от балерината Стиляна Георгиева, научи Kliuki.bg.

Слави и Стиляна отдавна имат любовни отношения, но такива той имаше през това време още с Мартина Джорджевич, Ева Карамфилова и дори певицата Соня Немска. Трифонов обаче никога не е бил от женкарите, които сменят бързо и лесно своите дами. Затова ролята на Дон Жуан не паснала много на Слави и той решил най-после да се спре на една жена, с която единствено да бъде.

Според информациите, идващи от различни източници, Слави Трифонов се спрял на Стиляна Георгиева, тъй като му е най-удобна, понеже работи в шоуто му. Дългия можел да излиза с нея както му е удобно, защото била винаги наблизо и със сходно работно време до неговото, понеже е част от екипа му.

Мартина Джорджевич е жената, която Слави Трифонов открадна от сценариста си Светльо Митев. Шоуменът и тв водещ обаче не избрал нея, понеже напрежението от предателството му се повдигнало доста и влияело негативно на работата в шоуто.

Ева Карамфилова е първата изгора на Трифонов, около която се вдигна шум, след като напусна Мартина Огнянова. Тя се яви на кастинг за балерина, който целеше да замести именно бившата на Дългия, която получи унизително уволнение.

Със Соня Немска Слави имаше съвсем кратка авантюра, но за сериозна връзка беше ясно, че ще избере по-млада жена и такава без дете. Певицата вече има сериозен „багаж“, което за мъж като шоумена, който може да има всяка, е проблем.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Слави Трифонов направи своя избор: Жената за него вече е ясна!”

  1. Mariqna Karasteva

    авг. 10. 2015

    strahotna dvoika sa

Добавете коментар