Взрив: Мария Шарапова избухна с истината за края с Гришо! (нарече го мръсник – подробности)

Взрив: Мария Шарапова избухна с истината за края с Гришо! (нарече го мръсник – подробности)
4.3 (86.67%) 6 votes

Мария Шарапова направи потресаващо разкритие за Григор Димитров и причината за раздялата им!

Григор Димитров бил любовник на Николета Лозанова, Гришо бил малък за Маша, Мария Шарапова завъртяла афера с жена – тези и ред други слухове се завъртяха в медийното пространство не само у нас, а и в Русия след като раздялата на една от най-хубавите двойки Григор Димитров и Мария Шарапова стана факт.

Днес обаче руските медии шокираха с новината, че кралицата на тениса е проговорила и най-сетне е разкрила цялата истина за края на връзката й, за да я оставят на мира. „Гришо е мръсник, станах свидетел на разговора му с друга жена, на която говореше откровени интимни неща“, заявила Мария Шарапова, все още бясна от това, което е приживяла, съобщи сайтът Слава.

Григор Димитров

Мария Шарапова нарекла Гришо „мръсник“, който й изневерил с друга

Според източници, въпросната жена е точно бившата на Валери Божинов – Николета Лозанова, която буквално не оставяла Гришо на мира, след като се запознала с него и постоянно му звъняла по телефона за щяло и нещяло.

Мария Шарапова обаче не е уточнила за коя точно жена става дума, така че името на Николета Лозанова в случая може да е поредният опит за пиар от страна на нейни приближени.

Рускинята дала да се разбере само, че след всичко, което преживяла с Григор Димитров и всички пъти, в които му била помагала, се почувствала крайно разочарована от чутото и решила, че е под достойнството й на жена, да търпи подобни неща.

За ужас на българина, Маша не само станала свидетел на въпросния телефонен разговор, ами му вдигнала луд скандал, който той се опитал всячески да потуши. Източниците разкриват, че Григор Димитров се извинявал многократно на Шарапова и не пропуснал и типично мъжкото: „Не е това, което си мислиш“, но всичко било напразно.

„Мария Шарапова не е кифла като Николета и ред други. Това е жена с класа, талант и световно доказала се. Как си мислите, че някакъв мъж може да я изпързаля и да я хване за канарче, пък бил той и Григор Димитров?!“, коментират източниците.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

3 коментара по “Взрив: Мария Шарапова избухна с истината за края с Гришо! (нарече го мръсник – подробности)”

 1. iosidaniel

  юли 30. 2015

  Тук имаинещо,което намирисва пак на клюка и търсене на евтина сензация.Ако Мария е чула разговор на Григор по телефона, то тогава той е говорил с Николета Лозанова или на английски, или на руски,че да може Мария да разбере.Поради тази причина ако наистина е имало разговор с дама,то не е бил е бил с българската красавица.

 2. STANLEY

  юли 31. 2015

  ТО ОТ САМОТО НАЧАЛО СЕ ВИЖДАШЕ, ЧЕ ВРЪЗКАТА ИМ НЯМА БЪДЕЩЕ.

 3. Дичо

  авг. 01. 2015

  ЕЙ, КОЙ В БЪЛГАРИЯ ПОСТОЯННО ПРАВИ ПР НА ТАЗИ ПАЧАВРУЛА И УРОНВА АВТОРИТЕТА НА МНОГО ХОРА ЗАРАДИ НЕЯ. …. КОЙ? НЯМА ЛИ КОЙ ДА ПОТЪРСИ ОТГОВОРНОСТ НА ТЕЗИ ДРАСКАЧИ ТУК? КОЙ ИМА ОБЛАГИ И, КАКВИ И ЗАЩО ОТ ТОЗИ ПОСТОЯНЕН ПР НА ТАЗИ НЕГРАМОТНИЦА, ВУЛГАРНА , И ПРОСТА ЖЕНА? ЗА ЦЕННОСТНАТА И СИСТЕМА НЯМА ДА ГОВОРИМ…. БЪЛГАРИЯ ИМА ЕДНО КАДЪРНО И СВЕСТНО МОМЧЕ И ВИЕ ИСКАТЕ ДА МУ СРИНЕТЕ ИМИДЖА , КОЙТО ГРАДИ С ГОДИНИ И МНОГО ТРУД, ЗАРАДИ ЕДНА ПРОПАДНАЛА ПРОСТИТУТКА? ЗАСРАМЕТЕ СЕ! АЗ АКО СЪМ НА НЕГОВО МЯСТО ЩЕ ВИ ОСЪДЯ!

Добавете коментар