Бирмата спретна пореден панаир с нова жертва – Христина Витанова!

0

Бирмата ясно показал на Христина, че може да му се вярва като на Благо, но и че няма да се кае като него

Бирмата спретна див публичен скандали на актуалната си любовница, научи kliuki.bg. Христина Витанова твърде бързо разбра с кого си има работа!

За агресията на Бирмата почивен ден няма! Богаташкото синче се развихри отново – броени дни след като плати няколко стотачки за хулиганство и попадна в ареста. birmata

Голямата любов на Преслава й спретна пореден срамен панаир. Певицата и екипът й се видяха в чудо и не успяха да потулят инцидента. Това не само не спря скандалджията, но стана причина за още едно такова „шоу”.

Актуалната приятелка на Бирмата – Христина Витанова полудяла от ревност щом прочела за поредната изцепка на милия й. Доскоро той се държал като много влюбен. Обещавал й да не се свързва сд Преслава по никакъв повод. Така бившата гимнастичка лесно преглътнала любовната история на бащата на децата си и бъдещата му сватба.

Христина Витанова обаче осъзнала, че на Бирмата може да се вярва точно толкова, колкото на Благой Георгиев. Засегнатата красавица не рискувала да му се кара насаме, а започнала да го „съветва” на доста висок тон в заведение. Баровецът обаче не бил като футболиста. Не навел благочестиво глава и не се покаял за резила!

Бирмата й реагирал така, че присъстващите в заведението се уплашили много, разказват от HotArena.net. Дали е склонна да му прости скандала Христина скоро ще се разбере, но не може да се надява, че това щ6е остане единичен случай.

Бирмата бил известен с крайностите в поведението си. Всяка от приятелките му се налагало да търпи грозни скандали, обиди и унижения.

Витанова дълги години преглъща публичните изневери на Георгиев. Благо беше първия мъж в живота й и това обясняваше лоялността към него (освен гарантирания висок стандарт на живот). Бирмата може да й осигури охолен живот, но дали Христина е склонна да понася още?!

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.