Божествено красива циганка разтърси родния ефир

Божествено красива циганка разтърси родния ефир
4.2 (84%) 10 votes

Ирена Казакова е сред най-красивите телевизионерки в България

Ирена Казакова е най-красивата циганка в България

Ирена Казакова е най-красивата циганка в България

Родният ни тв ефир се оказа поле за изява на една невероятно красива журналистка. Ирена Казакова е сред най-харесваните новинарки у нас, установи Kliuki.bg.

Интересното е, че тя е от цигански произход, но това не й е попречило да се дипломира с висше образование в престижния Софийски университет. Там хубавицата завършва специалността „Връзки с обществеността“ и макар да не е с точен профил Журналистика, лесно се налага в телевизия News7.

Съдбата на Ирена Казакова сякаш е предопределена. Още като дете тя получава предсказание от баба си, че ще бъде водеща на новини. Тогава малкото момиченце изобщо е нямало някакво намерение да става журналист, но колелото на живота хитро се е завъртяло в нейна полза.

„Исках да стана бодигард, понеже бях впечтлена от този филм, който ми беше любимият в детството. Баба ми обаче явно е била много мъдра жена, защото да предскажеш на дете с точност какво ще работи е наистина уникално.“ – споделя Ирена Казакова.

Според всички в семейството й думите на бабата на журналистката са продиктувани от божествената красота на момичето. Старата дама забелязала, че има невероятна по визия внучка и ще й приляга най-добре хората да й се любуват всеки ден, гледайки я на екран.

Ирена Казакова обаче не е като повечето дами от ромски произход. Тя се облича винаги стилно, което показва, че има нужната доза вкус, който да я направи топ журналистка. Освен това Ирена винаги се държи чудесно пред камерата, а не като Ани Цолова или Лора Крумова, които често изпадат в лирични отклонения, неинтересуващи никого.

„Харесвам Ирена и заради нея следя News7. Прекрасен професионалист и невероятна жена. Казват, че е циганка, но бих се оженил с радост за нея.“ – споделя един от зрителите на телевизията.

Коментари чрез Facebook

коментара

3 коментара по “Божествено красива циганка разтърси родния ефир”

 1. Sia

  юли 31. 2015

  Абсолютно не сте в ред! Познавам момичето и семейството и, майка и е банкерка, и нямат нищо общо с цигани!!

 2. Mihail Grozev

  авг. 01. 2015

  Пълно луди сте. Сигурно и аз съм циганин защото сме братовчеди.

 3. .....

  мар. 15. 2018

  Обожавам да я гледам. Наистина е перфектна и много магнетична когато говори.

Добавете коментар