Иван Вуцов излезе от болницата, но болестта остава

Иван Вуцов излезе от болницата, но болестта остава
5 (100%) 2 votes

Иван Вуцов изживява тежки дни, тъй като трябваше да прекара известно време в болница

Иван Вуцов е с диабет, което го вкара в болница за 5 дни

Иван Вуцов е с диабет, което го вкара в болница за 5 дни

След като му бе открит диабет, близките на Иван Вуцов сериозно се притеснили, понеже на неговата възраст всяка нова болест е опасна. Преди седмица бившият национален треньор по футбол получи криза и постъпи по спешност в клинично заведение, както писа „Уикенд“. Макар да бе изписан вчера, състоянието на Вуцов не било цветущо.

„Жалко е, че на неговите години ще трябва да се бори с диабета. А като знаем как обича баклава и толумбички, не е за вярване, че ще трябва да живее без тях. Здравето обаче е на първо място, това е ясно на всички ни.“ – споделя близка на Иван Вуцов.

Като цяло бившият футболен защитник отдавна страда от здравословни проблеми. Малко след като прекрати активната си кариера на футболист, се почнаха множество болежки и различни сътресения в здравето му. Неслучайно, когато говори, се задъхва. Носи се слух, че Вуцов от години има и астма, заради което избягвал да ходи на море, където влагата му влошава дишането, дочу Kliuki.bg.

Синът му Велислав Вуцов бил много притеснен за баща си и във всеки един ден от престоя му в болницата го посещавал. Както е известно, Вили също се занимава професионално с футбол. От години е треньор, а преди беше и футболист. Макар да няма бляскавата кариера на баща си, който беше национал дълго време, покрай футбола синът доста се е сближил с татко си.

„Винаги са били близки. Може би защото и двамата избраха футбола за свое поприще. Непрестанно гледат мачове заедно и си говорят за футбол. Затова на Вили му беше тежко да гледа баща си в болница, но животът си тече и всички остаряваме.“ – споделят хора от обкръжението на семейство Вуцови.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар