Наталия Кобилкина е съсипана: Съобщиха й най-ужасната за всяка жена вест

Наталия Кобилкина е съсипана: Съобщиха й най-ужасната за всяка жена вест
4 (80%) 2 votes

Наталия Кобилкина изглежда няма да има свое дете, което я съсипва емоционално и психически

Наталия Кобилкина получи най-ужасната вест, но не бива да се отчайва

Наталия Кобилкина получи най-ужасната вест, но не бива да се отчайва

Наталия Кобилкина наскоро даде интервю, в което твърдеше, че има желание за много деца и не изключва възможността едно от тях да бъде осиновено. Оказва се обаче, че думите на рускинята са били продиктувани от последните изследвания при гинеколога й. Той й е съобщил ужасната вест, че много трудно би могла да зачене, което е било жесток удар за нея, научи Kliuki.bg.

Чаровната Наталия Кобилкина е омъжена от цели 11 години, което правеше още по-интересен въпроса защо със съпруга й нямат деца. Само след месеци ексцентричната писателка ще навърши 32 години и това я е накарало най-после да се прегледа, за да узнае защо не забременява. Истината обаче я е съсипала.

„Мечтата на всяка жена е да има свое дете. Това е заложено в природата й. Дори тези, които казват, че не искат, лъжат или просто не са го осъзнали. Жените са така устроени, че не са щастливи, ако не направят свое поколение. Затова всички разбираме Наталия как се чувства.“ – споделят приятелките на рускинята.

Когато е споделила за желанието си да има поне три деца преди седмица, Кобилкина точно е чакала резултатите от изследванията за плодовитост. Затова е намекнала, че иска поне едното да бъде осиновено, предчувствайки че може никога да не зачене.

Мъжът на Наталия все пак е постъпил достойно и я е успокоил, че не се тревожи и ако трябва, ще прибегнат до осиновяване. Интересното е, че рускинята е помогнала на толкова жени с проблеми, но тя самата се оказва с най-големия проблем.

„Прекрасен човек е и затова заслужава най-доброто. Заради нея не се разделих с мъжа си и днес сме безкрайно щастливи. Спаси ми живота, в преносен смисъл.“ – казва една от клентките на Наталия Кобилкина.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар