Лео Бианки изля мъката си: Смъртта ми отне толкова много…

Лео Бианки изля мъката си: Смъртта ми отне толкова много…
5 (100%) 2 votes

Лео Бианки изглежда винаги щастлив и се усмихва непрестанно, но истината е, че животът му не е цветущ, а напровтив – преживял е не една, а цели две трагедии досега.

Лео Бианки е преживял толкова много, но не се отчайва и вярва в силата на божията воля

Лео Бианки е преживял толкова много, но не се отчайва и вярва в силата на божията воля

Смъртта се явява най-злата прокоба, която обикаля около Лео Бианки и му отнема най-скъпите хора. Досега той е преживял две трагедии, всяка от които изключително тежка и оставяща отпечатък върху душата му, пише „Уикенд“.

Лео вече е звезда в България, когато узнава, че сестра му е починала. Тя изгубва битката с рака, докато той върти ресторанта си в нашата страна. Драмата на италианеца и семейството му е огромна. Той обаче постъпва изключително достойно, като приютява останалата сираче своя племенница, която днес е самостоятелна дама и също живее в България, узна екипът на Kliuki.bg.

„Обожавах сестра си и ми беше мъчно, че не бях с нея в последните си мигове, но така успях да я запазя в съзнанието си силна и жизнена, а не на легло. Винаги ще ми липсва, бях длъжен да се погрижа за дъщеря й.“ – споделя през сълзи Лео Бианки.

Втората му трагедия се случва няколко години след това. Майката на брадъра също се разболява от рак и умира. Интересното е, че тя е уверила сина си, че се чувства по-добре и може да тръгне към България, а всъщност умира минути след това. Очевидно е искала да не я вижда как си отива от този свят.

„Смъртта ми отне толкова много… След сестра ми, и майка ми се спомина. Изживях всичко прекалено тежко, защото те бяха моите скъпи жени в живота, с които винаги съм споделял всичко. Всички във фамилията преживяхме много, наистина много…“ – казва още Лео Бианки, който не може да понесе мисълта да изгуби още някой любим човек.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар