Най-после: Вихра Петрова откри любовта, ето кой е мъжът до нея! (двамата заминаха на романтична почивка)

Най-после: Вихра Петрова откри любовта, ето кой е мъжът до нея! (двамата заминаха на романтична почивка)
5 (100%) 1 vote

Вихра Петрова най-сетне откри отново щастието си с човек, който я обича!

Дълго време, доста дълго време чаровната Вихра Петрова беше сама и отдадена изцяло на дъщеря си Ава и на работата. След кошмарния развод с продуцента Иван Христов и предателството му – публичната изневяра с Ирина Тенчева, Вихра сякаш се бе обезверила и напълно изгубила доверие в мъжете.

Няколко години тя прекара сама с дъщеричката си Ава и преосмисляне на живота и приоритетите си. Докато най-сетне щастието й се усмихна и тя се влюби отново. Да, самата Вихра Петрова призна пред свои близки приятелки, че е влюбена отново и лети в облаците.

Вихра Петрова

Вихра Петрова най-сетне сияе отново, влюбена е

Мъжът до нея обаче не е емигрант, живеещ в Лондон, а съвсем нормален столичанин, но с високо образование и успешен бизнес. За късмет на Вихра, любимият й не е обществена личност и никога не е имал досег с медиите и таблоидите. Той дори не се подвизава на светски събития с така наречения ни „елит“, а води съвсем дистанциран и различен живот – нещо, което Вихра Петрова адмирира.

Двамата са заедно от близо два месеца, а доскоро дори опосумът Иван Христов не знаел за връзката им. Към момента Вихра не е сама в Лондон – замина за любимия си град, заедно с любимия мъж и направо лети, разказват нейни близки приятелки.

Малката Ава е останала в София, за да прекара време от лятната си ваканция с татко си Иван Христов и новата му жена Ирина Тенчева, а и да се сближи с малкото си братче Самуил.

„Знаех си, никога не съм се съмнявала, че и за мен има определен човек, който е някъде там и е въпрос на време да го открия. И се радвам, че стана сега, когато имах време да остана насаме със себе си за определен период, да се опозная и да открия много нови неща за характера, желанията и мечтите си. Вече знам коя съм, какво искам и какъв трябва да е мъжът до мен, радвам се, че го открих“, сияела Вихра Петрова, която вероятно ще остане още известно време с половинката си в Лондон.

Там двамата са се отдали на любовта си, необезпокоявани от никого, а всеки миг, прекаран заедно, прави Вихра Петрова безумно щастлива и я кара да се чувства като преродена.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Най-после: Вихра Петрова откри любовта, ето кой е мъжът до нея! (двамата заминаха на романтична почивка)”

  1. георгиеви

    авг. 02. 2015

    Съседи сме, това не е вярно!

  2. лили

    авг. 02. 2015

    заслужаваш любов щастие и бъди много обичана желая ти го от сърце Вихре!!!!!!!!!!!!!!!!

Добавете коментар