Нечувани скандали около погребението на Боби Кристина (убиецът се моли да присъства)

Нечувани скандали около погребението на Боби Кристина (убиецът се моли да присъства)
5 (100%) 1 vote

Отново драми в семейство Хюстън, фамилията на вечната гласовита Уитни Хюстан отново е обвита в скандали и свади. Този път повод за раздор е тъжен повод като погребението на младата, неизживяла пълноценно детство и младост – Боби Кристина Браун.

Единственото дете на неповториата Уитни се спомина преди дни, след дълги месеци, пекарани в изкуствена кома. Сега двете лели на момичето – Леола Браун и Пат Хюстън, са се хванали за косите, образно казано, заради това как, кога и къде да се организира изпращането на Боби Кристина от този земен свят.

Скандали дори и на погребението на младата Боби Кристина

Скандали дори и на погребението на младата Боби Кристина

Пат Хюстън предлага вместо цветя да се даряват средства за нейната фондация, която се занимава с проблемите на подрастващите и като цяло с трудни деца, които имат проблеми. както се пише и в изданието за новини „Всеки ден“. Веднага щом разбрала, другата пък леля на Боби Кристина Леола се въпротивила на идеята. Странно и много тъжно е как след Уитни, редица неща около нея и живота й бавно се разпадат. След нея остава само музиката и вечните и хитове, коментира изданието за светски новини Клюки.бг.

Едно голямо сбогом за младостта и неизживените моменти на Боби Кристина Браун. Нейният годеник пък Ник Гордън, които е разследван за участие в смъртта на половинката си Боби, бил отчаян, че му е отказан достъп до погребението на Боби Кристина Браун. Затова той предприел радикални мерки и написал писмо до бащата на момичето и нейните лели, за да се моли за тяхната добрина да му позволят да я изпрати в земния й път.

Ник Гордън и боби Кристина - преди, щастливи и млади, но за кратко

Ник Гордън и боби Кристина – преди, щастливи и млади, но за кратко

Планираното погребение на Боби Кристина се очаква да бъде в Джорджия, а по-късно тя сигуро ще бъде преместена при майка си Уитни Хюстън в Ню Джърси.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар