Трагедия върна Ваня Цветкова в България (актрисата е съсипата)

Трагедия върна Ваня Цветкова в България (актрисата е съсипата)
4 (80%) 2 votes

Ваня Цветкова се е върнала в България по много неприятен повод, който й се отразява много зле

Тежка драма сломи Ваня Цветкова за дълго време нататък

Тежка драма сломи Ваня Цветкова за дълго време нататък

Въпросът, свързан с връщането на Ваня Цветкова, намери отговор. Оказва се, че актрисата отново е в България поради погребението на Григор Кумитски, който почина преди дни. Ваня е била много близка с оператора и е приела тежко новината за неговата гибел. Тя моментално взела първия самолет от САЩ до България, за да може да почете паметта на Григор, пише ПИК.

„Бяха много добри приятели, всичко си казваха. Често сме ги виждали да общуват, но не просто за работа. Когато и двамата бяха в София, почти всяка вечер се събираха в обща компания. Тя още не може да осъзнае напълно, че Гришо го няма вече сред нас.“ – споделят познати на Ваня Цветкова.

Григор Кумитски загина като истински герой. Той се удави в опит да спаси живота на едно давещо се момиче. Достойна постъпка, която му отреди възхищението на цяла България.

„Само на 36 г., а вече го няма. Не трябваше изобщо да ходи към Албена, но съдбата се е намесила тук, защото така едно момиче беше спасено и ще живее.“ – казват през сълзи приятелите на оператора.

Kliuki.bg припомня, че Ваня Цветкова дълги години беше зад граница, но преди почти 5 г. се завърна за снимките на „Седем часа разлика“. Последва роля във „Фамилията“ и работа като жури в „България търси талант“, където се сприятели с Асен Блатечки, който също е присъствал на погребението на Григор.

Поради влошено финансово състояние, предизвикано от липсата на роли, Ваня Цветкова се върна в САЩ, където преди работеше като крупие. Сега обаче отново е у нас, но поводът е много тъжен. Очаква се да остане за няколко месеца поне, понеже ще започва да се снима в нов сериал.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар