Пресата в истерия: Шокиращото решение на Слави Трифонов разтърси държавата! (пълни подробности)

Пресата в истерия: Шокиращото решение на Слави Трифонов разтърси държавата! (пълни подробности)
4.5 (90%) 6 votes

Слави Трифонов успя да разбуни духовете, както никога досега!

Шоумен №1 в държавата Слави Трифонов предизвика нечуван и невиждан трус с шокиращото си решение, което буквално разказа играта на медиите. Пресата гърми, а коментарите на българите са хиляди, относно намерението на Дългия не само да влезе тази есен в политиката, но и нещо много повече – да се кандидатира за президент.

Че Слави Трифонов подготвя бомбастичното си влизане в политическия живот на страната, се разбра от старта на националната кампания за огранизиране на референдум, която той и екипът му стартират през есента.

Слави Трифонов

Слави Трифонов новият президент?! Бихте ли го подкрепили?

Кампанията за референдума е с няколко искания, сред които двойното намаляване на броя на депутатите в парламента, с пъти намаляване на размера на партийните субсидии, избор на полицейски шефове и магистрати директно от гражданите, задължително мажоритарно и електронно гласуване и други.

Кампанията ще бъде организирана по места, което допълнително сочи за ясните намерения на Слави Трифонов за политическа кариера, разкриват приближени до него хора. А какъв по-подходящ и успешен старт от грандиозния му концерт на стадион „Васил Левски“ през септември?!…

„Намерението на Слави Трифонов е да се кандидатира за президент на предстоящите избори за държавен глава, а като гледаме колко народ го следва и върви по петите му, победата като нищо му е в кърпа вързана. Дългия печели хората с народното си отношение и патриотизма – все черти, които родните депутати отдавна са забравили“, коментират близки до Слави Трифонов.

Друг е въпросът обаче дали ако шоуменът действително влезе в политиката, Би Ти Ви ще продължи да го подкрепя и да излъчва шоуто му, което едва ли не, ще се превърне в предизборна трибуна.

Не по-малко важен е и въпросът кой ще се ангажира с финансирането на предизборната му платформа. Самият Слави Трифонов в предаването си не потвърди, но и не отрече мераците си за политическа кариера, което е ясно потвърждение на решението му. Остава само да изчакаме до есента и сами да видим какво предстои да се случва.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

10 коментара по “Пресата в истерия: Шокиращото решение на Слави Трифонов разтърси държавата! (пълни подробности)”

 1. Давай Слави!!!

 2. Bonka Racheva

  авг. 03. 2015

  Само това ни липсваше…
  Тя,политиката ни и без това е шоу

 3. Mucka Mucankova

  авг. 03. 2015

  ще спечели и както всички предишни, обещанията отиват на бунището…..как ми се иска да греша……

 4. Hristinka Petrova

  авг. 03. 2015

  Е само това остава вече! Само че не са ли му казали че нищо не зависи от президента ??????

 5. Drago Rusev

  авг. 03. 2015

  Е нема такава държава.

 6. Anatoli Petkov

  авг. 03. 2015

  Аз съм ЗА !! С две ръце !! Така или иначе, всичко е отишло на кино Хора !! Нека да видим пък, може със С. Трифонов да има поне светлина в тунела !!

 7. Yordanka popova

  авг. 04. 2015

  Не виждам нищо шокиращо!!!Защо не! Давай Слави!!!

 8. stefka

  авг. 04. 2015

  Задалжително гласиване-да,електрпнно и мажоритарно-не.Кои имат вазможности за мажоритарна кампания?Тези с джоба на Славчо,нали?

 9. Деница Йорданова

  авг. 09. 2015

  Слави ако иска да си пробва късмета. Обаче ако не успее да влезе в политиката край с шоуто и кариерата му. Жал ми е за талантливите деца от „Запознай се с малките“. Какво ще стане с тях?! Слави изобщо мисли ли за тях? Другите държави казват,че България е страна, а не държава,защото управляващите явно не могат да управляват както трябва… Затова гражданите бягат в Германия, Испания, Русия и къде ли още не за да се спасят…

 10. Kris

  авг. 16. 2015

  Znaete li jiveya ot 25 godini izvan stranata poradi tazi prichina,che nikoy v nashata krasiva Rodina Bulgaria ne si znae miastoto.Kogato si profesionalist badi takav,poklon pred tova,koeto radvash,che radvash golyama chastt auditoriya bulgari,no ne se samozabravyai.Za jalost vsichki malko preuspeli balgari iskat da badat „znamenitosti v novoto vreme“.Istinata e tazi …RAZOCHAROVANIE …Thanks.

Добавете коментар