Взрив: Връзката на Гришо и Маша – кошмар от година! (накрая му сервирала и истина, която не понесъл)

Взрив: Връзката на Гришо и Маша – кошмар от година! (накрая му сервирала и истина, която не понесъл)
5 (100%) 2 votes

Григор Димитров и Мария Шарапова се разделиха, защото връзката им беше ад!

Никакви изневери, а още по-малко незначителни момиченца като Николета Лозанова, са причината за окончателния разрив между Григор Димитров и Мария Шарапова. Както винаги, истината излезе наяве, макар и със закъснение. Такава е била и ситуацията за самия Гришо, която го извадила от равновесие и предопределила края на всичко.

Оказа се, че проблемите между Гришо и Маша не са започнали през последните дни или дори месеци от любовта им, а много преди това. Цяла една година двамата живеели в ад. Кошмарът обаче не бил постоянна величина – те се забавлявали отлично и се разбирали повече от прекрасно, когато… били извън завивките.

Григор Димитров

Григор Димитров и Мария Шарапова не са обсъдили проблемите й навреме, а после станало късно

Дойдел ли моментът да останат насаме и да бъдат интимни обаче, всичко се преобръщало и Мария Шарапова изведнъж коренно се променяла. Казано накратко, Григор Димитров нямал истинско гадже в пълния смисъл на думата, защото Мария Шарапова отказвала да бъде интимна с него през по-голямата част от времето.

Тенис звездата на Русия ставала страшно нервна и неспокойна в леглото, като винаги се стигало дотам, че ставала, обличала се и измисляла причина да си тръгне. Странното й поведение си има и напълно логично обяснение, което обаче Григор Димитров научил от самата нея едва в края на връзката им.

Причината на Маша си има име и то е Антон Беляков – първият й сериозен приятел, с когото се запознала, когато била едва на 17 години. Доста по-възрастен от нея, Антон Беляков я впечатлил с интелекта и ерудицията си, а не след дълго любовта им се разгоряла с пълна сила. Приказката обаче не траяла дълго.

Маша била хлътнала по Беляков, въпреки че родителите й никак не го харесвали. И очевидно усещанията им са били напълно основателни. Скоро след като му станала официално гадже, Антон Беляков започнал да тормози физически и психически Мария Шарапова, като издевателствата му често се пренасяли в леглото.

Оттам Маша получила сериозна травма, а да остане насаме и да прави любов с мъж, за нея станало равносилно на ужас. „Така и не успя да се отърси от кошмара на миналото и да изгради пълноценна връзка с Гришо, както и с гаджетата си преди него. Колкото и да я обича, Григор Димитров е млад мъж и е безсилен да й помогне да преодолее себе си. Връзката им боксуваше, но вместо да му разкрие истината още в началото, Маша изчака твърде дълго. А в момента, в който му призна всичко, вече беше късно – чувствата им се бяха променили“, разкриват близки до талантливата рускиня с нещастна лична съдба.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар