Бирмата се бие с Преслава, пръска пари за Глория! (СНИМКИ от луксозната им ваканция)

Бирмата се бие с Преслава, пръска пари за Глория! (СНИМКИ от луксозната им ваканция)
3 (60%) 2 votes

Бирмата се доказа като пълно перде – не може да забрави Преслава и да спре да я преследва, но се радва на славно ергенство

Бирмата просто е непоправим!

Синчето на Лидия Станоева не показва признаци, че ще влезе в правия път, видя kliuki.bg. Не се знае дали помага в семейния бизнес, но поне не се старае да не му пречи. Постоянните скандали около името му, едва ли са от полза за фамилията. За капак Бирмата не е от пестеливите – прахосва дълго трупаното имане за луксозни воаяжи, кръчми и гаджета.

Докато всички говорят как той и Преслава са се млатили като пехливани на морето, едно красиво момиче е принудено да страда покорно. Оказа се, че Христина Витанова далеч не е актуалната приятелка на скандалджията. Последната тръпка на Бирмата се казвала Глория и е от Пловдив, разказват от HotArena.net.

"Тази ли е новата ти, за която чух?!" - Да, тази е!

„Тази ли е новата ти, за която чух?!“ – Да, тази е!

Както се полага, тя не е някакво невзрачно момиченце, а доста апетитна млада дама. Дали и на нея й правят сцени на ревност (още) не се знае, но пък със сигурност девойчето тъне в много лукс.

На вечеря с приятели

На вечеря с приятели

Докато Преслава разрежда почивката си на родното ЮЧерноморие с участия по клубовете, Бирмата заведе новото гадже…в Сен Тропе! Младите се наслаждават на абсолютен покой и удобна анонимност в световноизвестния курорт.
birmata glo 3

Много важно, че се бие с друга - нали аз съм на Сен Тропе?!

Много важно, че се бие с друга – нали аз съм на Сен Тропе?!

Двамата не са сами, а в компания на тяхната възраст. Гло не изглежда да се сърди на своето момче, което мине не мине ступва охраната на Преслава и плаща дребни пари за хулигански прояви.
birmata glo 5

birmata glo 4
Хубавицата се забавлява с любителски фотосесии във Франция, пък конкурентката й нека си търси охрана от НСО. Бирмата пък доволно отдъхва в басейна или на вечеря с приятелите – явно събира сили за нови приключения…

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар