Ужас: Скандално разкритие за Кубрат Пулев и Андреа! (истината се оказа жестока – подробности)

Ужас: Скандално разкритие за Кубрат Пулев и Андреа! (истината се оказа жестока – подробности)
5 (100%) 2 votes

Вече толкова години Кубрат Пулев и Андреа се представяха за наистина съвършена двойка – е, такава няма никъде и това се доказа!

Андреа и Кубрат Пулев – двамцата години наред представяха връзката и любовта си пред мадиите и обществото в не почти идеална, а напълно съвършена светлина. Всички, които някога са имали каквато и да било връзка, отлично знаят, че перфектността не съществува – еле пък след толкова години заедно.

И ето, че истината и този път излезе наяве, а митът за любовта като в сапунен сериал между Кобрата и Андреа, бе развенчан напълно. Истината обаче се оказа по-жестока от очакваното и разбира се, е свързана с поглеждане встрани.

Андреа

Андреа явно е търпяла доста неща, в името на това да запази връзката си толкова дълго време

Въпросната гъркиня красавица, с която Кубрат Пулев бе свързван в близкото минало, излезе чиста и натурална българка и то силиконка. Още по-страшното е, че доскоро тя бе и първа дружка на Андреа. Не, не става дума за прословутата Николета Лозанова, а за пищната… Моника Валериева. Това разкриха скандално източници, близки до последната, която преживяла няколко наистина незабравими моменти в обятията на Кобрата, пише „Всеки ден“.

Именно това страшно предателство е причината за неочакваната и наистина унищожителна злоба, родила се между двете иначе така близки приятелки. На всички още отдавна направи впечатление, че докато бяха като сестри, изведнъж Андреа и Моника Валериева не само се отчуждиха, но блондинката започна да бълва огън и жупел по неин адрес. Омраза, която няма как да изникне просто ей така…

„Моника и Андреа бяха нон-стоп заедно преди. И, разбира се, Кубрат Пулев често присъстваше на събиранията. Тогава стана „заварката“ между него и Мона, като няма да си кривим душите – не той я свали, а тя него. Как само се усукваше и кокетничеше… Ама и на Кобрата ангелите се оказаха слаби“, разкриват близки до модела Моника Валериева.

Тя прекарала няколко последователни вечери в прегръдките на Кубрат Пулев, което внезапно достигнало до ушите на Андреа. И… станало страшно. Въпреки това обаче певицата не иска и да чуе да изгуби голямата си любов в лицето на Кобрата и му простила и това прегрешение. На Моника обаче не би простила до живот.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар