Крах: Аделина заплаши с развод Борис Солтарийски! (постави му тежък ултиматум – още подробности)

Крах: Аделина заплаши с развод Борис Солтарийски! (постави му тежък ултиматум – още подробности)
5 (100%) 2 votes

Безоблачното щастие в дома на Борис Солтарийски и Аделина не продължи дълго!

Безметежната любов и щастие в семейството на Борис Солтарийски и Аделина Солтарийски не трая дълго. Още преди време между двамата избухнаха скандали, които обаче впоследствие бяха изгладени – поне на пръв поглед.

Очевидно обаче бурята се е разразила отново, тъй като към днешна дата крахът в отношенията им е наистина сериозен. Дотолкова, че красавицата Аделина Солтарийска е заплашила с развод беквокалиста на Слави Трифонов. Това разкриха близки до семейството на музиканта.

Борис Солтарийски

Борис Солтарийски задушава Аделина с ревността си, тя не издържа

Противно на очакванията, причината за крайното решение на Аделина не е изневяра от страна на Борис Солтарийски, а неговата постоянно нарастваща и вече болезнена ревност, която хубавицата отказва да търпи.

„Борис винаги си е бил ревнив, особено към Аделина. И това е нормално, тя е много красива жена. Откакто обаче преди месец двамата бяха в дискотеката на Петко Димитров и Боцко видя как той се отнася с нея и я гледа, направо полудя. Започна да се държи все по-властно, да й прави проблеми за всяко едно излизане без него и непрекъснато я разпитва – с кого, къде и как е“, разказват близки до певеца на Слави Трифонов.

Аделина Солтарийска обаче е известна на близките си не само с красотата, а и с чепатия си и свободолюбив характер. Тя търпяла известно време болната ревност на мъжа си, след което отсякла – стига толкова!

Към днешна дата Борис Солтарийски е получил тежък ултиматум от съпругата си и срок от максимум два месеца, през които да се „излекува“ от натрапчивите мисли и непоносима ревност. В противен случай Ади щяла да си грабне детето и багажа, и да се изнесе при родителите си, разкриват източниците.

„Кой можеше да предположи, че Борката, който винаги е бил крайно несериозен и човек на купона, ще се влюби така, че е на път да задуши жена си. Всяко прекалено нещо обаче вреди. И е добре да го осъзнае докато е време, за да не изгуби Аделина“, коментират запознати с драмата на Боцко.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар