Сашо Кадиев цял живот ще ненавижда Малък Тошко

Сашо Кадиев цял живот ще ненавижда Малък Тошко
5 (100%) 2 votes

Сашо Кадиев има причина да мрази Тодор Славков!

Сашо Кадиев има причина да ненавижда Тодор Славков и може би винаги ще го мрази

Сашо Кадиев има причина да ненавижда Тодор Славков и може би винаги ще го мрази

Времето не заличава истинската омраза и в това се убеди Сашо Кадиев, който прости на майка си, но не и на любовника й, научи Kliuki.bg.

Преди години Катето Евро е била с Тодор Славков, както се разбра по време на „Биг Брадър Ол Старс“. Всичко се е случило зад гърба на вече покойния й съпруг. Историята е била узната от всичките й близки, но е факт, че актрисата реши да даде шанс на брака си, вместо да се забърква с несериозния Малък Тошко.

Сашо Кадиев е бил тийнейджър, но поведението на майка му му е оставило отпечатък, който не може да се заличи лесно. Осъзнавайки че Тодор Славков се е намесил в брака на родителите му, актьорът е намразил внука на Бай Тошо.

Според слуховете, Сашо Кадиев трудно изживял и пребиваването на майка му в Къщата през последния декември, понеже там тя беше с бившия си любовник. На всичкото отгоре Катето Евро изпусна победата точно заради Тодор Славков, което я остави без чисто нов автомобил.

„Сашо наистина не харесва Тодор Славков, но не знам защо. Когато го види на екран, превключва моментално канала. Личи си, че го ненавижда.“ – разкрива познат на семейство Кадиеви.

Александър Кадиев като цяло не одобрявал никак изневярата и затова му било трудно да прости на майка си. Зад непрестанните шеги и много хумор, у Сашо се криела една чувствителна и романтична душа. Моралът му бил на много високо ниво. През живота си не е поглеждал друга, освен Таня, откакто се запознаха.

„Изглежа лекомислен, но е много стойностен човек. За него изневярата е долно нещо, което разваля хората. Такива като Сашо трябва да управляват България, но уви…“ – казват познатите на Кадиев.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар