Камерън Диас „нокаутира“ Анджелина Джоли (светът удивен)

Камерън Диас „нокаутира“ Анджелина Джоли (светът удивен)
5 (100%) 4 votes

Камерън Диас показа, че може да не се шуми около нея толкова, но всъщност не отстъпва по красота на Анджелина Джоли

По-красива ли е Камерън Диас от Анджелина Джоли?

По-красива ли е Камерън Диас от Анджелина Джоли?

Въпреки че от много години Анджелина Джоли е считана за идеал за жена, всъщност друга е тази, която бе определена от американски ежедневник за най-красивата дама на САЩ, прехвърлила 40-те. Това е Камерън Диас, която скоро ще чукне 43 години, но красотата й е все така ослепителна.

Анджи, която наскоро пък навърши 40 г., остана на втората позиция. Следват 46-годишните Дженифър Лопес и Дженифър Анистън.

В класацията се обясняват и причините за това подреждане. Подчертава се, че Анджелина Джоли е можела да спечели, ако е била запазила визията си отпреди година. Очевидно разводът с Брад Пит й се отразява крайно зле и я състарява.

От своя страна пък Камерън Диас все още не е раждала, а е добре известно, че жените, които не са ставали майки, се поддържат повече и им е доста по-лесно да го правят. Разбира се, както Kliuki.bg писа, причината Диас да няма все още свое поколение е и физическа. Наскоро русокосата актриса узна, че не може да забременее, но пък поне това я оставя начело на 40-годишните може би за още дълго.

Класацията е само за САЩ, но предизвика смут по цял свят. Мнозина са тези, които не приемат подреждането, като най-много са възраженията за второто място на Анджелина Джоли. Жената на Брад Пит все още е обожавана от много мъже и това си личи.

„Анджи е най-красивата не само в САЩ, но и навсякъде. Камерън Диас е по-скоро тип барби, докато Анджелина Джоли е истинска красавица. Тя заслужава всичките първи места.“ – пише почитател на съпругата на Пит.

Нашето издание обаче се присъдинява към крайното класиране, тъй като Камерън Диас е може би единствената известна жена в САЩ, на която годините не й се отразиха изобщо.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар