Думите на Григор към Маша се оказаха истина…

Думите на Григор към Маша се оказаха истина…
5 (100%) 1 vote

Григор Димитров предупреди Мария Шарапова, че ще стане лошо, ако му заговори за семейство

Григор Димитров знаеше, че Мария Шарапова не е за него

Григор Димитров знаеше, че Мария Шарапова не е за него

Преди година Kliuki.bg ви съобщи, че Григор Димитров не вижда в Мария Шарапова жената за цял живот, и това се оказа съвсем вярно. Самият Гришо бе предупредил рускинята, че за брак ще търси друг тип жена, която е повече домакиня и е по-млада от него на години. Тогава Маша го прие с усмивка, понеже и в нейната глава не се въртяха мисли за женитба, но времето променя всичко.

Макар да е ясно, че и двамата са си изневерявали и тази любов не е била перфектна, основната причина да се разделят се корени именно в различията им за бъдещето. Шарапова чукна 28 години през април и според слуховете оттогава са започнали същинските проблеми на връзката й с Гришо. Рускинята осъзнала, че си губи времето с българина, понеже той ясно й бе заявил, че няма намерение скоро да се жени, а и да имаше – не би взел за булка точно нея.

Това тласнало Шарапова към още повече изневери, които са били доловени от Григор Димитров. Нашият тенисист на свой ред е отмъстил на приятелката си, забивайки куп хубавици. Говори се, че в това число е Николета Лозанова, която от месец март е свободна жена, макар не и по закон.

Гришо е само на 24 г., което за мъж в днешния свят е много ранна възраст за брак. Това е причината той да е престанал да удовлетворява желанието на Маша за връзка. Руската тенисистка може да не от най-лесните като характер жени и дълго време да отлагаше сватбата си, но определено приближаването към 30-те я е накарало да осъзнае, че й е време за нещо наистина сериозно.

Предсказанията на видни ясновидци, че Григор Димитров все някога ще се раздели с Мария Шарапова, се сбъднаха. Остава да пожелаем на родният ни тенисист да срещне най-после онази любов, която да го накара да пожелае от нея деца.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар