Божинов победи Ивелин Попов: Семейството на Елена Паришева – запазено!

Божинов победи Ивелин Попов: Семейството на Елена Паришева – запазено!
5 (100%) 3 votes

Валери Божинов се оказа по-примамлива мишена за жените, което пък се оказа добре-дошло за певицата Елена Паришева!

Боряна Миткова (горе в центъра) избра Валери Божинов и запази семейството на звездната двойка Ивелин Попова и Елена Паришева

Боряна Миткова (горе в центъра) избра Валери Божинов и запази семейството на звездната двойка Ивелин Попова и Елена Паришева

Мис Видин 2012 даде отговор на въпроса кой измежду Валери Божинов и Ивелин Попов е по-привлекателен. Двамата футболисти, които са добри приятели и дори набори, се впуснаха в битка за Боряна Миткова, която бе спечелена от съпруга на Николета.

Преди известно време Попето бе започнал интересен разговор с Миската във Фейсбук, който стана обществено достояние. След като удари на камък с Боряна, която се оправдала, че е обвързана, друг футболист се намеси в играта. Валери Божинов узнал от общи познати, че Миткова си пада по него във физически аспект и незабавно я потърсил.

Интересното е, че очевидно Мис Видин, която не успя да стане Мис Силикон, не се притеснява да изневерява на приятеля си, а просто не харесва външно Ивелин Попов. Това, разбира се, е добре-дошло за Елена Паришева, чието семейство остава запазено и без сътресения. Все пак опитът на Попето за измяна не му прави чест, но жена му вече му е прощавала много провинения.

Валери Божинов пък е забил Боряна Миткова, но само за шоуто, както се казва. Футболният ни национал не изпитвал нищо по-конкретно към 20-годишната манекенка. Освен това сега не му било до сериозни връзки, понеже още изживявал края на брака си.

Откакто се раздели с Лозанова, много жени минаха през леглото на Валери. Всъщност те бяха много и по време на връзката му с Ни Ло, както и преди това. Божинов си остава заклет женкар, което обаче явно се харесва на дамите, понеже те продължават да се трупат на опашка за него.

„За разлика от повечето футболисти, Валери Божинов не само е богат, но и много красив мъж. Затова е най-търсеният от нашите национали. И аз бих искала да бъда с него.“ – сподели пред Kliuki.bg негова почитателка.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар