След унизителните думи на Коцето: Райна изригна с шокираща истина! (ето какво разкри македонката)

След унизителните думи на Коцето: Райна изригна с шокираща истина! (ето какво разкри македонката)
4.8 (96%) 5 votes

Преди няколко дни Коцето без да иска „нахрани“ Райна в интервю, което тя не можа да му прости!

Райна за пореден път доказа, че хич не е лесна с чепатия си македонски характер. Тя избухна след неочакваните разкрития на бившия й приятел Константин, дадени в негово интервю преди дни.

Припомняме, че тогава Коцето сподели, че е щастлив и спокоен със съпругата си Надя, която го карала да се чувства отлично. Давала му домашния уют и свободата, която иска – за разлика от Райна, която години наред го ревнувала бясно и стигала дотам, че през ден да се рови в личния му телефон и да го проверява досущ като ченге.

Коцето

Райна не остана длъжна на Коцето, опроверга думите му

„Ето защо никой не иска Райна. Кой ще си вземе такава беля на главата?!“, заредиха се коментари във форумите след изтърваните думи на Коцето. Македонката обаче не му остана длъжна и реши да затвори устите на всички с неочаквано признание. А именно, че не само не й липсват обожатели, но получила не едно, а цели няколко предложения за брак.

Смелчагата бил 26-годишният Райнар, с когото Райна се запозна по време на ваканцията си в Доминикана. Красивият латино толкова се влюбил в нея, че когато се разделили и тя се върнала в България, не спирал да й звъни и да я търси по Скайп. Тъкмо по интернет той я поискал за своя жена най-малко четири пъти, заяви Райна.

„Райнар е латино мъж, тоест силно темпераментен. Не ме познава, но ме хареса като визия и е убеден, че аз съм жената за него. Докато при мен нещата стават доста по-бавно, а и след раздялата осъзнах, че тръпката ми към него е била мимолетна“, признава Райна в интервю.

Колкото до думите на Коцето, тя потвърждава своите минали изказвания и твърди, че ако е била ревнива, то е защото самият Константин й е давал поводи, при това стотици. Какво изживяла по време на 5-годишната им връзка, само тя си знаела, но Коцето далеч не бил цвете за мирисане, що се отнася до сериозни отношения и съжителство.

„Естествено, че ще каже, че са й предлагали брак. Как иначе ще се измъкне от срама след думите на Коцето?! Само дето тоя Райнар никой не го е виждал, нито го е чувал. Като нищо може и да съществува само в нейната глава – те жегите не прощават на никого“, веднага коментираха пък зевзеци по форумите.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

3 коментара по “След унизителните думи на Коцето: Райна изригна с шокираща истина! (ето какво разкри македонката)”

 1. raq

  авг. 05. 2015

  Коцето има късмет с жена му, намери я мн подходяща , а Райна е истинска – с достойнство ,

 2. stefka

  авг. 05. 2015

  Много се притесняват форумците за Райна!То било извънземна работа красива жена да бъде сама.Било голяма работа,че Коцето се оженил…За похлупачето.

 3. raq

  авг. 06. 2015

  подходяща жена си взе , да му гледа децата , а той да си живее живота , Райна спечели от тотото ,че се разделиха

Добавете коментар