Пресата гръмна с извънредни разкрития за братя Галеви! (още подробности)

Пресата гръмна с извънредни разкрития за братя Галеви! (още подробности)
4.7 (93.33%) 3 votes

Случаят с братя Галеви все повече се оказва пълен срам за МВР, особено след последните разкрития!

Срам и позор за МВР – това излиза на практика след като медиите гръмнаха с последните разкрития за братя Галеви и тяхното местонахождение. Като се има предвид, че родните власти уж издирват двамата от години и все не успяват да ги открият, днес стана ясно къде точно се намират братя Галеви – а именно Сейшелските острови.

Информацията бе дадена от самата щерка на Пламен Галев – Светлана Галева, която съобщи в социалната мрежа, че отпътува на ваканция на Малдивите. Последните се намират съвсем близо до мястото, където са офшорните офиси на братя Галеви на Сейшелите.

братя Галеви

Братя Галеви си гледат кефа на Сейшелите, а държавата не може да ги пипне

А в страницата си Светлана Галева весело написа още „Където си ти, там ще съм и аз“ – очевидно адресирано до татко й, когото девойката вижда няколко пъти в годината. През останалото време Светлана Галева живее като истинска принцеса в Лондон, а се знае, че братя Галеви не смеят да припарят там, заради международното издирване.

И така, на практика се оказа, че щерката на Пламен Галев умело финтира дори самото родно МВР като след броени дни ще се плацика сладко и свободно на Малдивите, в прегръдките на баща си – един от най-издирваните хора в държавата от години.

Върхът на всичко обаче е, че докато родните власти не могат да запорират сметките и да вземат имуществото на братя Галеви заради зациклилото съдебно дело, то Пламен Галев ежемесечно превежда стотици хиляди британски лири на любимата си щерка, само и само тя да живее като кралица.

Вече всички сме виждали тузарския автопарк на Светлана Галева, в който има автомобили последен модел на обща стойност милиони евро, а самата тя общува единствено с деца на магнати.

„Пълно безсрамие и пореден резил за родните власти. Братя Галеви си разиграват коня, както си искат и вече на всички е ясно къде са – само нашите бунаци не можели да ги открият. Глупости!“, негодуват потребители в интернет.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар