Две години по-късно Нанси Карабойчева отново просълзи Антония Петрова

0

Нанси Карабойчева най-после благодари на Антония Петрова за подкрепата, която Тоца й оказа по време на „Мис България 2013“

Нанси Карабойчева и Антония Петрова са в отлични взаимоотношения
Нанси Карабойчева и Антония Петрова са в отлични взаимоотношения

Единствената от известните Миски, която докрай вярваше в триумфа на Нанси Карабойчева преди 2 години, беше Антония Петрова. От първото до последното живо студио на шоуто Тоца не спря да подкрепя бъдещата тогава победителка. Изглежда едва сега Нанси е узнала за това, гледайки записи на предаването, и веднага се обадила на Мис България 2009, за да й благодари.

Антония Петрова останала изненадана, но и трогната от благодарностите. Тя вече била забравила напълно участието си в живите излъчвания по ТВ7, но очевидно те са оказали своето значение, понеже Нански Карабойчева наистина спечели.

„Продължавам да настоявам за Нанси. Смятам, че тя има всички качества за короната и от нея ще излезе една добра Мис България.“ – бяха думите на Антония Петрова по време на финала на шоуто тогава.

Две години по-късно Нанси е все така харесвана и единствено корупционната схема на „Мис Свят“ лиши девойката от с. Юнаците да влезе в историята. Тя обаче е осъзнала, че дължи много на Тоца, която е насочила голяма част от зрителите към нея.

През 2013 г. Антония се просълзи, гледайки видео, посветено на Нанси Карабойчева, в което цялата й многобройна фамилия я подкрепяше. Днес тя отново се е разчувствала, получавайки благодарностите на Нанси.

Преди 2 години се проведе най-интересният и нестандартен формат на „Мис България“, тъй като за първи път дамите бяха поставени цял месец в обща къща. Изданието беше риалити, което тогава пожъна успех. Затова Нанси Карабойчева се гордее много от успеха си, той дойде в най-интересното издание на този конкурс.

За разлика от Антония Петрова, другите две Миски – Жени Калканджиева и Венета Харизанова, не повярваха достатъчно в Нанси Карабойчева, определяйки други за основните фаворитки, припомня Kliuki.bg. Грешката им обаче се оказа много голяма.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.