Страшен шок: Слави аут от Би Ти Ви – политиката му изяде главата! (скандални подробности)

Страшен шок: Слави аут от Би Ти Ви – политиката му изяде главата! (скандални подробности)
3.7 (74.29%) 7 votes

Слави Трифонов и шоуто му падат от ефир заради натиска му да влезе в политиката!

Страшен шок за Слави Трифонов и екипа му – Би Ти Ви спира „Шоуто на Слави“ след страхотен скандал. Това разкриха ужасени служители на предаването. А причината е в напъните на Дългия да влезе в политиката.

Кампанията за референдум, която Слави Трифонов и хората му подхващат от есента и мераците му да се кандидатира за следващите президентски избори, изядоха главата на шоумена. Затова на есен, вместо „Шоуто на Слави“ зрителите ще имат удоволствието да гледат сериал или друго предаване, обясняват хора от медията.

Слави Трифонов

Слави Трифонов трябва да избира, няма друг начин

„Все още нищо не е решено на 100 процента, но Слави трябва да прецени и избере – или продължава да бъде водещ и шоумен, или става политик. С две дини под една мишница няма да му се получи. Ръководството е категорично, че няма да търпи политически агитации от ефира си, още повече, че това не е и законно“, разкриват източниците.

Сега вече положението на Дългия наистина става трудно. Самият той е в шок, тъй като залагаше много надежди на големия концерт на стадион „Васил Левски“ през септември, на който се очакват над 50 000 души. И с по-малко гласове хора са успявали да влязат в политиката, коментират запознати.

„Вече няма мърдане, ще му се наложи да избира. Но екипът е в тотална паника. Каква отпуска ще карат тези хора, не е ясно, като нямат никаква сигурност и не знаят дали на есен ще продължат да работят, или ще бъдат уволнени. Едно е ясно само и то е, че Слави Трифонов няма да може да тъче на два стана“, категорични са служители на медията.

Тепърва ще се разбере накъде ще се наклонят везните на Дългия и дали Слави Трифонов ще жертва толкова години труд и съдбата на верните си приятели и служители, само и само да влезе в политическия живот на страната.

Като се има предвид, че си е спечелил огромна маса „електорат“ обаче, до последно не може да се предположи какво ще избере.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

3 коментара по “Страшен шок: Слави аут от Би Ти Ви – политиката му изяде главата! (скандални подробности)”

 1. Ganka Jekova

  авг. 06. 2015

  От 10 години все го гонят и все си е там.Тоя ще е като Лили Иванова-ще изкара до 100 години.А оркестъра ако трепери за работните си места-да изкарат курс за преквалификация за друга длъжност.ГЕВЕЗЕТА.

 2. Dora Grigorova

  авг. 07. 2015

  НЕ ГО МИСЛЕТЕ СЛАВИ ТОЙ Е ДОСТАТЪЧНО УМЕН И РАЗУМЕН ДА СИ ОПЛЕТЕ ПРЕДВАРИТЕЛНО КОШНИЦАТА.
  ВСЯКА ГОД.ИНА М АВГУСТ ПИШЕТЕ , ЧЕ ОТ НОВИЯ СЕЗОН ЩЕ БЪДЕ СВАЛЕНО ОТ ЕКРАН ШОУТО. ДА АМА НЕ

 3. Dora Grigorova

  авг. 07. 2015

  ДАЖЕ БИХ СЕ РАДВАЛА ДА СТАНЕ ПРЕЗИДЕНТ,ТОВА Е ЧОВЕК ОТ НАРОДА И Е ПРАВИЛ МНОГО ДОБРИНИ НА ПОЗНАТИ И НЕПОЗНАТИ БЪЛГАРИ И КАТО ГО ПИША, ЗНАЧИ СЪМ СВИДЕТЕЛ НА ТАКИВА ПОСТЪПКИ ОТ НЕГО

Добавете коментар