Ужас: Коко Динев не иска второ дете, бременната Емилия припадна! (шокиращи подробности)

Ужас: Коко Динев не иска второ дете, бременната Емилия припадна! (шокиращи подробности)
3 (60%) 2 votes

Емилия е бременна с второ дете от Коко Динев, но бизнесменът не иска и да чуе!

Емилия е бременна. Новината вече се потвърди неколкократно, след като певицата отложи всичките си ангажименти за две седмици напред и най-вече след като припадна в малкото разградско градче Завет миналия уикенд.

Изпълнителката пристигна в Завет, за да участва на фолклорния фестивал за празника на градчето, но буквално половин час, преди да излезе на сцената, се строполила в безсъзнание. Веднага пристигнали лекари, напръскали я с вода, свестили я и премерили кръвното й. Впоследствие обаче се решило, че е по-добре Емилия изобщо да не участва в програмата.

Емилия

Емилия бременна с второ дете от Коко Динев, той обаче не иска и да чуе

Колабирането на русокоската се дължи най-вече на бременността й, но и на огромния стрес и шок, на който е подложена от известно време – това разкриха близки до Емилия. Ужасът на певицата бил породен от факта, че половинката й Коко Динев не искал и да чуе за още едно дете.

„Имаме Иван, а аз имам и Ивон. Няма да правя детска градина. Двете ми деца са ми напълно достатъчни и темата е приключена“, отсякъл Коко Динев, а светът на Емилия се сринал. Защото това означава, че тя ще бъде принудена да направи поредния аборт.

Припомняме, че близки до Емилия разкриха за нейни още три аборта през годините и то все от Коко Динев. Единият от които бил дори по времето, докато той бил все още женен за Анелия.

„Не стига, че Коко не предложи брак на Емилия така, както го направи с Анелия навремето, ами сега и деца не искал. Не усеща ли, че по този начин жестоко обижда и наранява любимата си, с която сам е избрал да живее. Или какво – ще излезе, че е обичал повече Анелия от нея ли?!“, коментират близки до семейството на Коко Динев и Емилия.

Напук на желанието му обаче, певицата е твърда в позицията си, че иска това дете и щом Бог й го е дал, значи ще го роди. Тепърва ще видим как ще се развият събитията и кой в крайна сметка ще надделее.


Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “Ужас: Коко Динев не иска второ дете, бременната Емилия припадна! (шокиращи подробности)”

  1. Кет

    авг. 06. 2015

    Ивон, Иван и кой знае още колко, той затова не иска повече, ако всичките му фльорци се появят един ден с отрочетата си да го съдят, не детска градина, а футболен отбор ще има.

Добавете коментар