Срам! Ето защо Румен Луканов върна Ина у дома

Срам! Ето защо Румен Луканов върна Ина у дома
5 (100%) 2 votes

Румен Луканов събра отново цялото си семейство, но не по някакви добросъвестни причини

Румен Луканов не може да си позволи развод с Ина, не и на този етап

Румен Луканов не може да си позволи развод с Ина, не и на този етап

По малко от седмица трая раздялата на Румен Луканов и Ина. Водещият на „Сделка или не“ побърза да се върне при жена си или по-скоро да върне нея в жилището си.

Kliuki.bg обаче разбра от източник, че телевизионерът не обичал вече съпругата си, а решил да продължи да бъде с нея само защото се страхувал тя да не му вземе жилището при развода.

Апартаментът, в който живее цялото семейство, е на името на Румен Луканов и е закупен изцяло с негови пари. По-малкият му син обаче все още е непълнолетен, което значи, че при законна раздяла на съпрузите майката ще има право да отгледа Франк в жилището, докато той навърши 18 години. Това моментално би изхвърлило Румен за 4 години от дома, който сам закупи.

Затова тв водещият, след като се посъветвал с адвоката си, решил да даде още един шанс на Ина. Всъщност тя би трябвало да му дава още един шанс, понеже проблемите между тях са по вина именно на Луканов, който от години не спира да изневерява на половинката си. Въпреки това обаче Ина е тази, която иска много силно двамата да останат заедно, докато Румен го желае по други причини, различни от любовта.

Наглостта на тв водещия обаче не спира дотук. Той нямал намерение да спира с изневерите и смятал да превърне брака си в проста формалност, докато синът му стане пълнолетен, което ще му позволи да изгони жена си от жилището.

Поведението на Румен Луканов се възприема като доста срамно и долно от всичките му съседи, които били наясно със ситуацията. Ина била обект на съжаление, но тя не искала да напуска мъжа си, понеже още го обичала, а и нямала самостоятелни доходи.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар